kisapalkinnot

Olisi kivaa jos kaikki lukijatkin saisivat tietää ketkä ovat voittaneet ja mitä ovat voittaneet. näiltä sivuilta en ole ainankaan löytänyt muutakun listan aktiivisimmista jäsenistä. Eikös tuo kisa ole jo käyty ja ratkennut?

Ei ole ratkennut

Etusivulta:

Kilpailun tulokset oli alkuperäisen suunnitelman mukaan tarkoitus jukaista jo maanantaina 15.8. mutta kuvien suuren määrän vuoksi tuomaristo on päättänyt lykätä voittajien julkaisua lähemmäksi elokuun loppua. Tarkka päivämäärä ilmoitetaan pikimmiten. Kiitämme jo etukäteen kärsivällisyydestä!

Eli ei ole kisa vielä ratkennut.

Siitäkään ei ole mitään tietoa, millaisia palkintoja aktiivisuuskilpailussa on jaettu.

Hoblaa

Liekö Arvolla suunnitteilla jokin hirmuinen ceremonia, kun näin salaperäisyys aktiivisuuspalkintojen osalta wallitsee...? Luulenpa, ehkä, että ne aktiivisuuspalkinnot julkistetaan sitten samalla kun kuvakisakin.

se on selkeetä, jäämme

se on selkeetä, jäämme vain odottelemaan mitä tuleman pitää.

Palkintokassi notkuu...

kaikenlaista enemmän tai vähemmän ralliin liittyvää ;-).

Aktiivisuuskisahan keksittiin ex tempore kesken rallin, joten palkinnotkin saattavat olla ihan mitä vaan. Noh, oikeasti odottelemme valokuvakisan tuomareita lomilta palaavaksi ja ennen kaikkea päätöstä, missä MM-ralli ajetaan 2006. Sehän selviää ensi perjantaina 26.8. AKK Sports Oy:n hallituksen kokouksessa, Saksassa. Jos Jyväskylä säilyy rallikaupunkina, lupaan kolmelle aktiivisimmalle rallipassit ja bileliput Jyväskylän 2006 MM-ralliin. Ja pannaan vielä kaupan päälle kärkikolmikolle Ralliradio -rekvisiittaa ja bonuksena "jotain ihan muuta". Kuvakisassahan palkitaan peräti 50 kuvaajaa periaatteella 10 parasta ja 40 yhtä hyvää...

Aktiivisuus palkinnot.... Järjestäjät!!!

Saako vain kolme aktiivisinta palkinnon?? Mielestäni 5 AKTIIVISINTA pitäisi palkita samoilla palkinnoilla tai ainakin kaikki 5 PITÄÄ PALKITA!!!! Miksi muuten tuossa sitten oli top5 näkyvissä jos niitä ei palkita!! Varmaan harmitta 4 ja 5 sijan pitäjiä jos eivät saa mitään.... In Finland we call this REILU MEINIKI!!!

Palkintopallille mahtuu vain kolme

Aktiivisuuskisassa on käytössä vanhanaikainen, mutta sitäkin urheiluhenkisempi palkintopalli, jossa on tilaa vain kolmelle parhaalle. Pistesijoja ei jaeta eikä palkita. Muistutan, että koko aktiivisuuskisa polkaistiin pystyyn yleisön pyynnöstä eli siihen ei varauduttu etukäteen. Pääasia kuitenkin on, että peräti 50 palkitaan kuvakisassa perjantaina 26.8. - päivänä jolloin selviää missä 2006 rallataan.

Voisko ne ilmoitta ihan erikseenkin

Meinaan että voittajat voisi mainita samanlailla kuin kuvakisan voittajat.

Palkintojen lähettäminen

Milloin aktiivisuuskisan ja kuvakilpailun palkintojen lähettäminen aloitetaan? Voi olla, että se jossain lukee, mutta en ainakaan huomannut :) Lippuja ei voi varmaan vielä lähettää, mutta entäs muut tavarat? Miten homma toimii?

Missä palkinnot viipyvät?

Sama kysymys täällä. Olen lähettänyt yhteystietoni nettisivuilla esitetyn pyynnön mukaan jo 2 kuukautta sitten - heti tulosten julkistamisen jälkeen - mutta mitään ei ole kuulunut palkinnosta puhumattakaan. Lähetin uuden viestin syyskun alussa; tuossa viestissä pyysin kuittaamaan viestin vastaanotetuksi, jotta tietäisin, että asia on noteerattu. Ei ole vieläkään kuulunut mitään. :-( Minusta tämä on hieman ihmeellistä asioiden hoitamista.