Marcus Grönholm

Marcus Grönholm ajaa ensi kaudella Fordia rallin MM-sarjassa.Grönholm ja Ford talli ovat tehneet kaksivuotisen sopimuksen.

Kuluvalla kaudella Grönholm ja hänen kartanlukijansa Timo Rautiainen ovat kilpailleet Peugeot tallissa.Peugeot vetäytyy rallin MM-sarjasta kauden päättyessä.

-Menestyäksemme meillä on oltava Marcuksen kaltainen nopea ja nälkäinen,mutta samalla myös luetettava kuljettaja,sanoi Fordin rallitiimin päällikkö Malcolm Wilson.

Ford esittelee MM-sarjan avausrallissa MonteCarlossa uuden focus wrc:nsä

Jep jep. Toivottavasti uusi

Jep jep. Toivottavasti uusi Focus toimii ja sopii Grönholmille. Mielenkiintoinen vuosi tulossa, koska kärkitallit ovat poissa. Veikkaisin tulevaa vuotta Subarun ja Fordin taistoksi.

Jos Subaru palkka sellaisen

Jos Subaru palkka sellaisen 2kuskin joka ajaa myös pisteitä tallille niin voitto voi olla mahdollista.Mutta nyt Solberg ajaa lähinnä itse pisteitä Subarulle.Mutta kuka olisi hywä valinta Foordin toiseksi kuljettajaksi tälläisiä vaihtoehtoja on ollut mm.Duval,Märtin,Hirvonen,Gardemaister,Loeb itse veikkaan Duvalia tai Märttiniä(jos jatkaa uraansa).Ainakin Markkon manageri oli ollut Ford teltassa Japanissa.

Ja entä kuka olisi sopiva

Ja entä kuka olisi sopiva valinta Subarun 2autoon Atkinson kuulema jatkamassa ja joittenkin huhujen mukaan myös McRae on yhdistetty Subaruun.