Neste Oil Rally Finland 2006

Nyt se alkaa. Kesän Neste Oil Rally Finland 2006 lähenee ja Rally Guide 1 on ilmestynyt.

EK lista on pysynyt valtaosalta samana kuin viimekin vuonna. Suurin muutos näyttäisi olevan Jukojärven paluu listaan ja se on mielestäni hyvä asia.

Rallin nimi on muuttunut Neste Oil Rallyksi ja samalla koko rallin ulkoasukin muuttui. Rallipasseihinkin on tulossa muutoksia:
"- Tänä vuonna Rallipassit, eli liput, jotka oikeuttavat pääsyyn kaikille erikoiskokeille sekä huoltoalueelle, tulevat olemaan uudenlaisessa pakkauksessa, jossa on Rallipassin ja kaulanauhan lisäksi myös muuta informaatiota sekä tarjouksia ja etuja Neste Oil Rallin yhteistyökumppaneilta." - www.nesteoilrallyfinland.fi

Minusta hyvä juttu, että poistivat rannekkeet ja siirtyvät takaisin passeihin. Ranneke alkoi repeilemään nopeasti ja oikea fiilis puuttui. Tuntui, kun olisi ollut huvipuistossa :)

Mitäs mieltä muut ovat kesän tapahtumasta? :)

Jaa-ah.

..kyllähän sitä ootellaan kun kerran joulu ja juhannus on jo männt.

Aijaijai!!

Ehdottomasti yksi vuoden parhaista viikonlopuista taas tulossa:P, harmittaa että rallia siirrettiin eteenpäin kalenterissa ja koulutkin ehtii jo alkamaan :( menee suunnitelmat vähän sekaisin.

Milloin ilmestyy lähtöluettelo ja missä on Basti?

Vauhdin Maailman katsojaoppaan mukana tuli osallistujaluettelo ja Neste Oil Rallin nettsivuilla on ilmoittautuneiden lista, mutta missä viipyy varsinainen lähtölista.

Missä on Basti? Osallistujaluettelossa ei ollut Bastin nimeä. Eikö Peugeotin yksityistalli tai tallit hänen palveluksiaan enää kaipaa?

basti

Juu, eipä ajele basti tänä vuonna...

bastihan

ajaa sen karjalan/nesteoilin järjetämän kilpailun