Missä kuuntelet tämän vuoden Ralliradiota!

Heippa kaikille!

Kysyisin perinteistä kysymystä joka on ollut jo joka vuosi täällä keskustelupalstalla eli missä kuuntelet tämän vuoden Ralliradiota?

Terveisin Emilm

Menee hieman aiheen vierestä, mutta menköön

Tutkailin tuota ralliradion tiimiä ja silmiin pisti kovan ja ammattitaitoisen porukan ehdottoman helmen, V-P Turpeisen puuttuminen listalta. Mikäli siellä metsikössä tullaan taas kuulemaan kalastustarinoita Inarinjärveltä, niin toivottavasti V-P on edes niissä tarinoissa toimittajana.

Mutta ei tuomita ennakkoon, valtavan hienoa ohjelmaa ralliradio on viimevuoden floppia lukuunottamatta tehnyt, kiitos ja kumarrus ja onnea urakkaan.

Onko kenelläkään Inarinjärven kalastusjuttu tallessa?

Voitaisiin uusia se yleisön pyynnöstä huolimatta vuosittain heti Ralliradion alkuun ;) Noh, ehkei sittenkään... Päijänteen kalastusmahdollisuuksista on radiossa ollut kyllä liian vähän tarinaa...

Rally of the thousand lakes

Pistäpä rakas Arvo sitten koko Radio Keski-Suomen väki tekemään juttu jokaisesta järvestä erikseen, niin ei jää harmittamaan, että kotilampi jäi pois jutuista. Eikä sitten mitään pintaraapaisua vaan koko historiikki ja kalasaaliit viimeisen 100 vuoden ajalta ja tietenkin, että millä vieheillä sitä kalaa on tullut ja tarkat koordinaatit. Onkohan muuten tuo Rallinavigaattorin tekijä tajunnut lisätä kaikki parhaat kalapaikat siihen pakettiin?

Juu vesisateessa Lankamaan

Juu vesisateessa Lankamaan latomutkassa kuunneltiin viime vuonna kyseistä kalastusohjelmaa.. Toivon todella ettei sitä uusita tänä vuonna.. Ja eipä tarvi mitään metsästystäkään sinne väliin tunkea :)

Niin ja Ralliradiotahan tulee kuunneltua aina kun autolla liikun, pätkälle tai sieltä pois..

Eiköhän sitä pätkien

Eiköhän sitä pätkien varrella tuu kuunneltua. 7 pätkää kierrossa ja ikivanha savuttava lasikuituvessa ajossa. Tulee hyvä ralli reissu.

Toivotaan parasta, pelätään pahinta...

Morjens taas... Toivotaan tosiaan että viime vuoden kalajutut on tältä vuodelta jätetty pois. Radion kuuntelu aloitetaan heti kun rallit alkaa. Torstaina se taas alkaa, rallireppu jo eteisessä, eväät tosin tekemättä :) Killerillä nähdään :)

Ehdottomasti pitää

Ehdottomasti pitää kalajuttuja saada tänäkin vuonna. Ja joka järvestä oma, rally of the thousand lakes nääs...

Hehe, hyviä kuittailuja

Hehe, hyviä kuittailuja ;)

Toivotaan, että tulisi taas kuuntelemisen arvoinen ralliradio!

...mutta hyvässä hengessä

Pakkohan siitä viimevuotisesta on jotain mainita. Tuo rallin aikataulu on kyllä niin tiukka, että sinne ei juuri mitään ylimääräistä ohjelmaa mahdu, mikäli tehdään reportaasia ja haastatteluita myös Paviljongin huollosta.

Onhan tuohon puhelimeen saatavissa ties minkälaista lisäpalvelua ja nettikin löytyy, mutta kyllä Ralliradio on ainut oikea tapa pysyä ajan tasalla tuolla reitin varrella.

Ralliradion kivijalka

Tuossa selailin vanhoja kuvia ja sieltä huomasin unohtuneen klassikon. Ralliradiosta on ehdottomasti tultava merisää vähintään kerran tunnissa, se on kiistatta ohjelmiston helmi. Täällä sisämaassa tuo merisää etenkin on tärkeä osa elämää. Minne joutuisimmekaan ilman lukuisien skärien näkyvyystietoja lähtiessämme käymään lähikaupassa?

Vuorelalle toive - merisää ralliradion alkuun!

Haha, muistui vanha kunnon merisää itellekin mieleen :-D Vuorelalle semmoista toivetta, että jos ei muuten saada merisäätä kesken ralliradion, niin sentään "alkuhuumorina" sen voisi kiskaista ;-)

Kyllä

Luulot pois vaan ihmisiltä ja kun lähetys siirtyy Shakedowniin niin heti siihen alkuun merisää. Ja tietenkin aina, kun aletaan lukemaan erikoiskokeitten aikoja niin siihen saumaan merisää ja merisään kuuluu myös keskeyttää tilanteen kertominen esim. huoltotauoilla ja ehdottmasti haasttelut loppuu merisäähän.

Toive

Arvolle nyt sellainen toive, että voisiko vaikka rallikuvakisan palkinnoksi laittaa tuolta Yle-shopista tuon valtaisan ihanan Merisää-t-paidan?

No sieltähän se merisää

No sieltähän se merisää tuli :-D

"You read my mind" ;)

Mutta sai sitä odottaakin

Pitäsköhän avata merisäälle oma keskustelu? Ja osaakohan muu yleisö olla pätkillä hiljaa merisään ajan? Onko autoissa joku valo, joka syttyy, kun merisää alkaa niin kuskit tietävät sammuttaa koneet siksi aikaa?

Rallia kuunnellaan taas ympäri maailman

Antoisasta asianvieruskeskustelusta huolimatta palaan alkuperäisen kysymyksen äärelle eli missä tänä vuonna rallia kuunnellaan...

Nettitilastojen mukaan yhteydenottoja on kaikkein eniten näiden ensimmäisten päivien aikana tullut Suomen lisäksi Ruotsista, Yhdysvalloista, Virosta, Saksasta, Iso-Britannista ja Norjasta.

Rallia seurataan tiiviisti myös mm. Espanjassa, Puolassa, Kiinassa, Japanissa, Australiassa, Latviassa, Irlannissa, Argentiinassa, Kroatiassa, Thaimaassa, Intiassa, Meksikossa, Etelä-Koreassa, Pakistanissa ja Ugandassa. Ja tässä oli vain murto-osa kaikista tilastossa esiintyvistä maista!

Missä sinä kuuntelet?

tänä vuonna ei Jyskälässä eikä Jämsässä ...

... kaverin kanssa ollaan käyty noin 15 kertaa paikanpäällä, mutta tänä vuonna piti tyytyä nettiin, tekstiTV:seen, Tulosruutuun ym. mediaan ... ehkä taas ens´vuonna ! ...
eli 2007 ralli seurataan Savio cityssä (etelä Suomi) ...

Netin kautta radiota

Netin kautta radiota kuuntelen Ranskasta käsin Loebin kotikonnuilta Alsace:sta. Mutta sunnuntaina paikan päälle.

Hieno kuunnella legendaarista radiota, myös ulkopuolelta suomea...

Netin kautta Espoossa...

Netin kautta Espoossa... Mutta ens vuonna taas paikanpäälle...

Netin kautta kuunnellen

Toinen vuosi peräkkäin ettei voitu lähteä Suomeen ja VM-ralliin...
Onneksi on internet ja Ralliradio!! Perjantaisten kotitouhujen vauhdittajana on kannettava tietsikka keittiön pöydällä ja kovaääniset melkein täysillä.

Paikkakunta on Grude, Herrljungan liepeessä Länsi-Götanmaalla.
www.gruderacing.se

EK:lta , Kotona , Autossa

EK:lta , Kotona , Autossa

SINGAPORESSA JA RALLISSA MUKANA

Singaporesta seurataan rallia tiiviisti!!

Kiitos Netti-radion + teksti-tv yms..

Kaljaa on ja Kabanossia saa Pakkasesta...

Watanen kuittaa,

JJ RACING , BENSAA SUONISSA

Vantaalla kuuntelisin

mutta kun ei vaa titaa ;( Help help

Missa kuuntelet

New Yorkissa kuunnellaan netin kautta.
Patkien jalkeiset haastattelut ovat erinomaiset, tuntuu kuin olisi itse paikalla.

ralliradion kuuntelu

tanskassa kuunnellan työn lomassa.
kiitokset ralliradiolle.pekka

Sri Lanka päivystää

Sri Lanka päivystää tiiviisti tunnelmissa, ESPN tukee lyhyillä filminpätkillä rallista ja päivän kruunaa just Suomesta saatu tuore laku :)

Vaasassa

Vaasassa nettiradion kautta, kun ei reitin varteen tänä vuonna päässyt. 11 vuotta kestänyt putki katkesi harmittavasti, mutta onneksi ralliradio sentään kuuluu =)

radion kuuntelua

Netissä kuunnellaan alavetelisssä ,eihän täällä korvessa tavallinen radio kuulu.
10vuotta on tullut koluttua jyväskyläralleja nyt tuli katkos siihen, oon asunut mokkiperän pätkällä ja mökki on jukojärven pätkällä, pikkuisen ahdistaa kun ei päässyt paikan päälle.=(

Kuulostellaan

Entisena Jyvaskylalaisena mielenkiintoista kuunnella rallia Atlantassa, USAssa.

Californiassa kuunnellaan

Aurinkoiset +39´c terveiset täältä Sacramentosta Californiasta. Vuodesta 1980 asti oon ollu paikalla ensin rattaissa katsomassa suurajoja ja sittemmin seuraamassa Neste Rallya ja tämä vuos on ensimmäinen kun en saanut lomaa elokuun alkuun jotta oisin päässyt paikan päälle. Onneksi on tämä loistava ralliradio jota voi netin kautta kuunnella. Torstai aamuna paikallista aikaa kun asensisn sen tähän koneelle juuri ennen Killerin EK:n alkua niin täytyy sanoa että ihan tässä tunnelmaan pääsi kun kärkikuskit ajoivat radalle ja juonnon läpi kuuli ihmisten kannustavan kovaäänisesti...ihan kun oisin ollut paikalla. Pidän täällä peukkuja Markukselle ja Mikolle ja tottakai kaikille Suomalais kuskeille. Kello on nyt 00.45 ja kuuntelen tässä Ouninpohjan tuloksia. Hyvää viikonloppua kaikille! Varsinkin Karjalan vippiin! Toivoopi:iines

Lounais-Suomessa

Täällä Salossa kuunnellaan netin välityksellä. Pirun kiva tämä nettikuuntelumahdollisuus. Pääsee hyvin "paikan päälle"