Nettiyhteisön vaitonaisuus.

Tänä vuonna nettiyhteisössä näyttää olevan melko vaitonaista samoin chat puoli. Viimevuonna kommentaja ja arvosteluja oli melkoisesti enemmän. Tänä vuonna ralliradio on toiminut huomattavasti paremmin kuin viimevuonna eikä arvosteluja ole tullut ei myöskään kiitoksia, tästä kai yksi syy hiljaisuuteen.

Kiitoksia on sadellut...

Ralliradiota maailmalla ja kuuluvuusalueella kuuntelevilta on kiitoksia sadellut niin sähköpostitse kuin mm. "missä kuuntelet"-keskustelun alla, mikä ilolla on radion väen keskuudessa noteerattu. Nettiyhteisön vaitonaisuus kertonee osaltaan tyytyväisyydestä: rallikansa on saanut kaipaamansa tiedon, kaipaamallaan tavalla. Ralliradion nettisivullakin on lauantain mittaan kymmeniätuhansia latauksia!

Kiitos vaan kiittelyistä,

Kiitos vaan kiittelyistä, täytyy näin Pavin studiotiimin puolestakin sanoa, että tämä vuosi on sujunut sangen hilpeissä fiiliksissä. Syke on ollut korkealla, dramatiikkaa on riittänyt ja vaikka keskeytykset harmittavat, on rytmi pysynyt hyvänä, kun vauhtia ja vaihtelua on piisannut.
Studion lämpötila on noussut sangen korkeaksi isoista ikkunoista ja isosta keltaisesta johtuen, mutta nyt ei valiteta; sadetta on saatu ihan riittämiin, joten auringonpaistetta tervehditään ilolla, vaikka se tarkoittaakin sitä, että hiki valuu otsalta. Siis miehiltä, naisethan eivät hikoile...;>
Kisa näyttää tulosten valossa olevan Marcuksen heiniä mutta ikuisena optimistina en suostu luopumaan ennustuksestani, että Hirvonen tämän homman hoitaa. Bosselle ei tietenkään toivota mitään haveria mutta kun kerran tuli Hirvosta veikattua, niin pysytään kannassa.
Huomenna ajetaan vain kolme eekoota, mutta silti, siinä on vielä kolme eekoota, joiden aikana voi tapahtua aivan mitä tahansa. Aivan kuten tänään olemme saaneet nähdä ja kuulla.
Kiitos, kun olette jälleen jaksaneet ruokkia lähetystä runsailla yhteydenotoilla, nauttikaa rallista vielä kun sitä riittää!
Kohti Surkeeta mentäessä kirjasi
Sanna

Kiitos ja Kumarrus...

RALLIRADIOLLE... Vaitonaisuus johtuu siitä kun on kuunneltu RR:ää netin välityksellä niin tiivisti että EK:den haastattelut ovat saanet jopa jarrupalojen tuoksun nenään.. ;)

" RALLIRADIO (RR ) on ollut kuuntelussa kohta 30tuntia "

WATANEN kuittaa,

JJ RACING SINGAPORE

Niinpä joo

Vähän on vaitonaista ollut, mutta toivottavasti se sitten on merkki siitä, että ihmiset on tyytyväisiä ralliradioon.