Kiitokset ralliradiolle

Laitetaanpas nyt sitten tälläinen keskustelu pystyyn, jossa kiitetään tämän vuoden ralliradiosta, voi sitten yhdestä paikasta laittaa palautteet vaikka suoraan Jungnerille.

Eli siis paluu vanhaan hyvään kaavaan. Hyvät jutut, hyvät raportit, hyvät toimittajat, hyvät äänimiehet, hyvät eväät, hyvä kaikki. Studion ja reportterien iloinen tunnelma välittyi myös metsiin, autoihin ja maailman ääriin luoden iloista rallitunnelmaa. Kiitos.

Ki toksia vain!

Hyvä oli ralliraadio tälle vuoteen. Itse jäin kyllä kaipaamaan VP:n hulvattomia juttuja. Samanlaista huumoria ei valitettavasti ollut tänä vuonna, harmi :(

Lopunkaiken erittäin hyvä!

Kiitoksia.

Joo, tattista vaan.

Hyvin pelanneesta Ralliratiosta. Vaikka pientä korjaamista ois ollu - oli paluuta vanhaan hyvään aikaan kuultavissa.

Kiitos siitä siis.

Jees. Kiitoksia vaan

Jees. Kiitoksia vaan minunkin puolestani. Homma toimi taas! \o/

Vaikka muutakin höpinää ja löpinää oli taajuudella, se tungettiin sellaisiin väleihin missä ei tapahtunut mitään mielenkiintoista, siitä kiitokset.

Kiitos

Ralliradio toimi tänä vuonna erinomaisesti ja asiantuntevasti. Toivottavasti radion tiimi jatkaa ensi vuonnakin ensiluokkaista työtä.

Nettiradio huonompaan suuntaan

Yleisradio muutti systeemejä tälle vuodelle siten, että netin kautta kuuntelu vaati Microsoft Windows -yhteensopivat laitteet, eikä Real Media -formaattia enää tueta.

Olisiko peräti yhteiskuntasuhteiden hoitajalta käynyt käsky, että Microsoft-tuki riittää vastedes. Viime vuonna kuuntelin ralliradiota kotimaisen matkapuhelimen avulla (ns. mobiililaajakaista) sekä Linux-tietokoneella, jossa ei ole Windows-formaatin tukea nettiradiolle. Harmi että nämä vaihtoehdot on nyt pelattu pois.

Varmaan ihan hyvät jutut siellä oli.

Marko Miettinen vastaa:

Itselläni on SuSe 10.1 Linux-järjestelmä ja siinä ainakin Xine:llä toimi hienosti, konsole järjestelmään vaan Xine ja perään linkki niin a'vot. Tosin itsekin piti päivittää ohjelma tuoreempaan :)

Radio ja netti

Ralliradio oli mielestäni taas erinomainen.

Yksi asia alkoi vain vähän ärsyttää: toimittajat mainitsivat useasti, että lisää tietoa löytyy netistä. Pätkän varrella ei 3g-yhteydet toimi eikä tiedonsiirto gprs:n avullakaan kovin vilkkaasti toimi, kun tukiasemat on viritetty aivan muuhun kuin ralliviikonlopun käyttöön.

Ehkä toimittajista joku voisi tulla ensi vuonna pätkien varrelle toteamaan tilanteen, jotta nämä "lisätiedot" alkaisivat tulla myös radiolähetyksessä.

Miksei tullut

Miksei tullut perhokalastusta? =(

Eikö sen voinu jostain

Eikö sen voinu jostain ladata.

Kiitokset vinkistä.

Kiitokset vinkistä. Haluaisin kyllä edelleen kuunnella ralliradiota myös pelkällä matkapuhelimella, kun tietokonetta ei voi ottaa mukaan ollessani töissä torstaina ja perjantaina, eikä automatkoille viikonlopun aikana.

Sen sijaan tavallinen älypuhelin riitti viime vuonna, jolloin radio oli auki aamusta iltaan joka päivä. Puhelimissa on nykyään (on ollut jo monta vuotta) tuki Real Media -lähetyksille, ja mobiililaajakaista maksaa kympin kuussa. Se on pieni hinta siitä, että saa kuunnella veikeää ralliradiotanne autossa ja työn lomassa, vaikka asunkin Helsingissä.

Noh, ei kaikkia voi tietysti miellyttää. Ensi vuonna täytynee pystyttää kotiin oma striimaava serveri, joka ottaa vastaan Windows-striimiä ja välittää sen edelleen verkkoon käyttökelpoisessa muodossa.

Kiitos täältäkin

Ralliradio toimi tänä vuonna hyvin. Kuten edellä todettu paluu vanhan tyyliseen ohjelma formaattiin toimii ralliradiossa. Yksi kehitys ehdotus olis teille pähkäiltäväksi. Teillä voisi olla yksi liikkuva radio ryhmä
joka seuraisi muita luokkia ja miksei myös yleisen häntäpäätäkin. Siellä on monia hyviä kilvanajoja ja olisi mukava seurata myös niitä ja kuulla kuskien kommenteja. Näitä tietoja ja juttuja voisi ajaa lähetyksiin silloin kun kärki on matkalla huoltoihin, jollin muutoin on musiikin paikka tai pikkaisen liikaa kertausta kärjen kisasta.