Suomen MM-rallin erikoiskokeet 2008

Torstai 31.7.: EK1 Killeri.

Perjantai 1.8.: EK2 Vellipohja, EK3 Mökkiperä, EK4 Palsankylä, EK5 Vellipohja 2, EK6 Mökkiperä 2, EK7 Palsankylä 2, EK8 Urria, EK9 Lautaperä, EK10 Jukojärvi ja EK11 Killeri 2.

Lauantai 2.8.: EK12 Himos, EK13 Hirvimäki, EK14 Surkee, EK15 Leustu, EK16 Kakaristo, EK17 Kaipolanvuori, EK18 Surkee 2, EK19 Kakaristo 2, EK20 Juupajoki ja EK21 Väärinmaja.

Sunnuntai 3.8.: EK22 Lankamaa, EK23 Hannula ja EK24 Ruuhimäki.

Mielenkiintoiselta näyttää. Paljon on uudestaan ajettavia. Uusia ek:ta ovat Hirvimäki, Kakaristo, Väärinmaja ja Hannula. Ehikki, Valkola ja Ouninpohja on poistunut kartalta. Kakaristossa ajetaan osittain vanhaa ouninpohjaa eri suuntaan, mitä aiemmin.

Hyvältä näyttää.

Jeap. Se on taas hienot eekoot tulossa. Tästä sen näkee että vaikka vanha legenda on ainakin toistaiseksi laitettu syrjään niin silti löytyy kattavaa tarjontaa. =)

ihan jees

Kohtuu hyvä reitti vaikka oisin toivonu perjataille ja sunnuntaille vähän enemmän muutoksia mut hyvä näinkin.Suurin miinus on se ettei sitä ounia ajeta kokonaisena mut minkäs sille voi jos on joittenkin mielestä vaarallista ajaa kovaa =D.Sunnuntaille ois ollu hyvä et ois ajettu vaikka 2ek:ta kahteen kertaan.

Jep, sunnuntaina tuskin

Jep, sunnuntaina tuskin kerkiää kahelle pätkälle :S

No kyl sitä vois keretä

No kyl sitä vois keretä lankamaalta ruuhimäkeen jos kattoo sen 8 autoo heti ek:n alussa.

Tosiaan

Aaaa, kyseessä onkin Lankamaa ja Ruuhimäki. Helposti sitä ollaan ennenkin keritty ;)