Ralliradio 2008

Koskas alkaa tuleen noita video ja teksti blogeja?? Entäs live kuvaa nettiin paviljongin huoltoalueelta kuten viime vuonnakin tuli?

Ralliratioo . .

.. eiköhän tuo tule kuunneltua kansainväliseltä "kanavalta", kuten kaikki muutkin tähän astiset (2008) rallit.

Ihan vaikka boikotoidakseni Suomen rallin järestelyjä. Kokonaisuudessaan.

Kielipäätähän se vaatii mutta vastapainonahan saa väliajat ja ajantasalla olevan ratio toiminnan. Netitse.

.. toimii melekee yhtähyvin kuin F1 reaaliajanotto.. . . tai SBK-systeemit.

Tahti kiihtyy rallia kohti mentäessä

Muutama blogi tupsahti tänään yhteisöön luettavaksi: kaksi Tony Melvilleltä in english ja yksi Jukolan Kuiskaajalta Marko Miettiseltä suomeksi. Yritämme saada hänen kuiskauksensa loppumaan Ralliradioon mennessä ;).

Paviljonki näyttää vielä rakennustyömaalta, kun vihreä poikittain alueella sijainnut halli on purettu ja messukeskuksen rinnalle rakennetaan uutta hallia ja parkkitaloa. Paviljongin aukio näyttää vanhan hallin purkamisen jäljiltä huomattavasti laajemmalta ja voin jo kuvitella, että aukiolle saadaan näyttävä huoltoparkki. Jatkossa Paviljonkiin rakennetaan vielä 11 kerroksinen hotelli ja uusimpana hankkeena konserttisali päärakennuksen pohjoispuolelle. Paviljongista tulee noilla hankkeilla valehtelematta Suomen paras tapahtumakeskus keskellä kaupunkia, järven rannalla, radan ja nelostien varrella.

Ralliradion studio sijoittuu nyt punatiiliseen vanhaan leipomoon eli nykyiseen Tanssisali Lutakkoon. Rokkibändit, taiteilijat, kansantanssijat yms. kultturitahot lähtevät talosta evakkoon rallin ajaksi. Ralliradio sijoittuu talon alakertaan Näyttämö Lutakkona tunnettuun tilaan. Kerrankin Sanna ja pojat pääsevät riittävän isoihin tiloihin ;) Erikoisuutena on nouseva katsomo. Hyvässä lykyssä päästämme turisteja katsomoon ;)

Viime vuonna hitiksi osoittautunut korkealaatuinen WEB-kamera on tulossa taas Paviljonkiin. Se asennetaan entistä korkeammalle Tanssisalin katolle. Kamera pystyy zoomailemaan hyvin laajoja kaupunki- ja järvinäkymiä Paviljongin kuhinaa unohtamatta. Kameran toimittaa paikalle KSH-Valvonta, joka alkukesästä tuli tutuksi suositun Metso-TV:n toteuttajana. Kurkkaa lisätietoja nykyaikaisista webkameroista netistä www.ksh-valvonta.fi. Kuvaa Paviljongista pyrimme saamaan näkymään 21.7. alkavalla viikolla, kunhan rallinaikaiset tietoverkot saadaan rakennettua Paviljonkiin.

hyvä homma

Hieno homma et vauhti kiihtyy ja webbikamera näyttää kuvaa jälleen alueelta.

Ralliradio ShoutCastina kännykkään

Osaako kukaan sanoa voiko ralliradiota kuunnella netissä shoutcastina?

Nokialaiseen on olemassa näppärä nettiradiosovellus.

//eSalo

shoutcast

Ralliradion stream on wm-formatissa ja ymmärtääkseni shoutcast ei ole tuolla formaatilla mahdollinen.

Airi

Toivottavasti alkais tuo

Toivottavasti alkais tuo kamera jo kohta pelaan kun taitaa tiimejäkin olla jo paikalla...

eiköhän sielä tietoverkot

eiköhän sielä tietoverkot oo kytketty et se huomenna alkais näytää kuvaa

sais jo

Niin sais jo nyt näyttää kuvaa alueelta kuulemma tapahtuu koko ajan kaikkee alueella, noh jos se sit huomenna niin ihan jees sitten =D Ps.ralli kuume on aika kova ainakin 42...

Missä missä missä . .

.. webbikamera ?

- Linkkiä, linkkiä . . ?

WEBKAMERA

Kiitosm mutta:

"Windows Media Player cannot find the file. If you are trying to play, burn, or sync an item that is in your library, the item might point to a file that has been moved, renamed, or deleted." -sanoo XP Pro (eng).

- No MiTTee -

Tuo on viime viime vuotisen

Tuo on viime viime vuotisen kameran linkki joten herätys siellä ralliradiossa jo se on ralliviikko menossa kovaa vauhtia eteenpäin =D

2008-webcam

KIITOS.

PaTTerille.

Tulee tänne puolelle tultua suoralla linkillä, kulkematta aloitussivun kautta.

- No MiTTee -

Eikö tuota kameran

Eikö tuota kameran liikettä saa yhtää rauhoitettua. Jos vaikka saisitte sellaisen kameran joka pysyy paikallaan koko ajan.

Kiitos

toi on just hyvä kun

toi on just hyvä kun liikkuu koko ajan aluetta ympäri mut voi vaan vähän säätää noita paikkoja mitä näyttää sitikan talli on liikaa näkyvissä=)

TAAJUUDET !!

Selekeesti myös tähän ketjuun, niitähän ei voi tarpeeks toitottaa. (vaikka juuri tulikin ratiosta :) :)

- No MiTTee -

Voi isä meidän!

Tervetuloa seuraamaan rallia Suomeen ja ehkäpä myös kuuntelemaan ralliradiota... No mitenkäs se aamuinen lähetys Shakedownista? Junnu Vainio, Susanna Heikki ja kumppanithan siellä "viihdytti" uutisten lomassa, uppoaa varmasti kuin häkä etenkin ulkomaisiin vieraisiin. Ilmeisesti vähän kansainvälisempiä ja mielestäni ralliin paremmin soveltuvia meneviä viisuja piilotellaan vakan alla.

Kuitenkin itse puheet studiosta ja Laajavuoresta olivat sitä samaa tuttua laatua, jota ralliradiolta on totuttu kuulemaan, etenkin Tony Melville parantaa vuosi vuodelta. Mutta yksi pyyntö, älkää enää ikinä kysykö mitään strategiasta kuljettajilta, kai sen lapsikin tietää, että Jyskälässä ei voi olla kuin yksi taktiikka. Kysykää mielummin vaikka aamupalan sisällöstä, mutta ei tuosta taktiikasta. Kiitos.

Ajetaan VOITOSTA !

Kun Suomessa ollaan, ja muutenkin!
Melville on vuoten ratio"kasvo"!!! -JOKA vuoas!!!
Vellkam - :))

- No MiTTee -

Rautiaista kehiin.

Enkä tarkota Niskalaukausta. Mutta Timo Rautiaista.
.RockRok.TheNote.

- No MiTTee -

WEB-kamera

Hei hei hei! Nyt se kuva takasin sinne huoltoparkkiin, piti tässä kattella huoltoo webbikamerasta mutta nyt joku vaihto sitten näkyviin teidän pärstät!!