Ralliradion webbikamera on loistavaa palvelua

Kameran ohjaus muuttui äsken automaattisesta manuaalille. Joku selvästi ohjaa kameraa niin, että kuvaan poimitaan kulloinkin se paikka, jossa tapahtuu. Toisin sanoen, meillä on ralliradiossa suora lähetys sekä äänen että myös kuvan osalta. Mikään TV-kanava ei pysty samaan. Tämähän on aivan loistavaa palvelua!

Tervehdys sauvan varresta...

...hyvin heiluu! Rolf on tarkkasilmäinen kaveri, kamera liikkuu välillä automaattisesti mutta aina kun tapahtuu, Miettinen tai minä tartumme joy stickiin ja yritämme zoomata mahdollisimman lähelle kuhinan keskusta. Esimerkiksi aamulla, kun Mikko Hirvonen oli lähdössä reitille ja kansa lauloi onnittelulaulua suorassa lähetyksessä, kamera oli käännettynä Fordin huoltopilttuun suuntaan. Siinä välittyi suorana sekä laulu että Hirvosen haastattelu, jonka Peltsi nappasi lennosta. Hienolta näytti ja kuulosti!
Huoltojen aikaan pyrimme aina kääntämään kameraa siihen suuntaan, missä tapahtuu ja saattaa olla, että jossain vaiheessa linssin kautta on tarjolla myös muuta silmänruokaa...
Eli aina kun suora lähetys antaa myöten, etsimme kameraan ne kaikkein mielenkiintoisimmat tapahtumat ja välitämme ne netin kautta kaiken kansan nähtäväksi!
Keep up the spirit!
Sanna

HYVÄHYVÄ.

Pitäkää "keppi" kuumana.

- No MiTTee -