Ralliradion poisleikatut extrat hetki sitten

Ai että äsken kantautui nettiradiosta korviini hyvä pätkä, taisi olla kymmenkunta minuuttua poisleikattuja jokelluksia ja hieman normaalia reippaampaa sanailua.

Harmi ettei mennyt purkkiin ainakaan täällä. Joku sitten huomasi mitä valuu eetteriin, pisti lähetyksen poikki ja parin minuutin hiljaisuuden jälkeen alkoi normaalilähetys säätiedotuksella.

Taisi olla suoraa

Taisi olla ihan suoraa lähetystä, joka pääsi vahingossa eetteriin... Kiroilu ei paljoa hetkauta, mutta hintti olisi saanut jäädä käyttämättä... suvaitsevaisuutta erilaisuutta kohtaan vaan Miettiselle!

Tosiasiahan se on että

Tosiasiahan se on että siihen suuntaan kallellaan olevat poijaat kuulostavat neideiltä... Totaalisesti kyl repesin kun noita kuuntelin :)

Hauskaa oli ja se on pääasia

Eipä tuo minua haitannut, päinvastoin. Oli vaan hyvä kuulla kuinka vapautunutta ja välitöntä on meininki studiossa.

Nimittäin sitä se on meininki parhaimmillaan penkalla reitin varressa. Jokainen rallia vuodet ja vuosikymmenet seurannut tietää sen, että kirjakieli ja sekuntikamppailu ei ole rallin ytimessä, vaan rento hyväntahtoinen meininki.

Miettinen ja Sohlberg ja Sanna ja kaikki muut siellä ovat kyllä oivallinen tiimi yhdessä. Krisselle erityiskehut siitä, että asiantuntemuksen lisäksi hän puhuu erittäin selkeästi, miellyttävästi ja osaa ottaa aloitteen kertoakseen mielenkiintoisia yksityiskohtia kilpailusta, kilpailijoista ja kalustosta. Yleensähän kuskivieraat jäykistyvät mikrofonin edessä ja tunnelma latistuu.

Sikäli kun puhujat eivät tienneet kanavan jääneen auki, niin ei minusta pidä kenenkään pahoittaa mieltään, vahinkohan se oli. Jokainen meistä naljailee ja pelleilee kavereilleen silloin tällöin, kun ei ole puolta Suomea kuulolla.

Koska toimitusta ei näytä

Koska toimitusta ei näytä hävettävän sen vertaa, että tulisivat pyytää anteeksi niin kai ne voi tännne laittaa uudestaan.En tiedä kuka oli äänessä, mutta aika lapsellista tekstiä

Laittakaa ihmeessä mitä

Laittakaa ihmeessä mitä siellä sanailtiin. Eikä niitä nyt hävetä tarvitse. Ne on ollutta ja mennyttä.

Kieltämättä hauska oli poikien purkituspätkä ;)

Ralliradion päätössaunassa kuuntelimme sen isolla joukolla cd:lle poltettuna. Tosin kumpikaan "ylimäärälähetyksen" tekijöistä ei ollut paikalla, vaan matkalla jo uusiin seikkailuihin.

Kyseessähän oli Ralliradion varsinaisen lähetyksen jälkeen tehty illan Urheiluradion "nauhoitus" etukäteen. Marko ja Kristian toimittivat sen Paviljongin kisastudiosta ja Jyri puolestaan purkitti koko jutun etänä Tourulan radiotalon päästudiossa lisäten juttuun Hirvosen ja Loebin ääniklipit.

Mikrofonien säätelemisen yhteydessä kisastudio intoutui epäviralliseen keskinäiseen sanailuun tietämättä, että radiotalon äänipöydästä kaikki auki olevat kanavat välittyivät maailmanlaajuisesti nettiin noin viisi minuuttia.

Tällä kertaa extraherkuista pääsivät nauttimaan Ralliradion nettikuuntelijat. Saas nähdä mitä hubaa vuoden 2009 Ralliradio tarjoaa. Tosin sopimus AKK:n kanssa on vielä tekemättä ;))