Loebin nuotitus

Ihmetyttää kun Loeb on Hirvosen kommenttien mukaan oikonut mutkia uusillakin pätkillä todella rohkeasti. Kun tuntuu että muut eivät ole kerennyt tutkimaan kaikkia mutkia nuotituksessa. Herää kysymys että onko joku käynyt katsomassa reitin valmiiksi hänelle, käynyt tonkimassa kaikki sisäkurvit, ennen nuotitusta.

Tai sitten uskoo hyvään tuuriin mitä epäilen...

Eiköhän se ole rohkeudesta

Eiköhän se ole rohkeudesta kiinni. Loeb nyt vaan uskalsi leikata kurveissa silläkin uhalla, että siellä on joku kivi.
Joku suomalaisista kuskeistahan sitä totesikin, että se on ihan itsestä kiinni, leikkaako kurveissa ja toivoo ettei siellä ole kiviä.

Puhdasta riskienhallintaahan

Puhdasta riskienhallintaahan tuo. Loppupelissä ainoastaan merkkimestaruuspisteet merkitsevät ja kun voortilta oli toinen auto pois pelistä heti alussa niin Mikko ei voinut ottaa yhtä kovia riskejä kuin Lööppi kun sitikalla olis ollu Sordo paikkaamassa jos Lööppi olis joutunu keskeyttämään.

Mobiili rallipalvelu

Kun perjantaina ja lauantaina täytyi ajella Tampereelta Jyväskylään ja takasin, eli yhteensä n. 600+ km niin päätin ottaa kännyyn tulospalvelun numerosta 16210. Kun toi ralliradiokaan ei Tampereella kuulu, ja autossakin vasta jostain Juupajoen jälkeen, niin pysyispähän koko ajan pikiksien kanssa ajan tasalla. Sanatarkka lainaus: "Palvelun hinta on EUR 5,00 (alv 22%) ja se veloitetaan puhelinlaskullasi (hinta per tilaus, tilaus voimassa 2 vrk)." Tilasin palvelun torstai-iltana klo 19.16 jotta Killeri1 tulis jo illalla kännyyn, kun en ollut viestimien äärellä. Laskin fiksusti että palvelu loppuisi lauantai-iltana klo 19.16 jolloin EK21 ehtisi vielä puhelimeen. Ja miten kävi: perjantai-iltana klo 21.03 puhelimeen saapui viesti: "Kiitos tulospalvelun käytöstä. Haluathan saada tulokset myös la-su? Lähetä RALLI numeroon 16210 niin pysyt ajantasalla! (Viesti EUR 5,00)." Elisan 2 vuorokautta kesti siis 25h 47min, eli Elisan vuorokausi kestää 12h 23min 30s. Tällä laskentatavalla mun pitäis siis olla noin 104 vuotias? Olis EHKÄ niinkun kiva, että kerrottaisiin reilusti tilauksen kestävän tilaushetkestä alkaen kuluvan vuorokauden loppuun ja loppuvan seuraavan päivän viimeisen pätkän tulosten varmistuttua. Vitonenhan se vaan oli, mutta mun kaks vuorokautta kestää kyllä 48h eikä reilut 25h. Osaako joku muuten kertoo että miten pitkään palvelua olis tullut kännyyn jos tilaushetki olis ollu vaikka perjantaiyönä kello 00.01?

Villi arvaus että tuo oli

Villi arvaus että tuo oli tehty niin että se oli voimassa tilauspäivää seuraavan päivän loppuun. Selvästi harhaanjohtavaa mainontaa, kannattaa ottaa yhteys kuluttajaneuvojaan.

Mikäs se ois . .

.. oikia osote tälle avaukselle?
Ehkä se puhelinpalveluntarjoajan numero?

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
~ No MiTTee ~
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Mobiili rallipalvelu

Itse tilasin samaisen Elisan palvelun odotellessa ensimmäistä autoa Vellipohjassa. Kaksi vuorokautta tarkoitti minunkin käsityksen mukaan kahta vuorokautta eli pe-aamusta la-iltaan minun tapauksessani. Samainen palvelun lopettanut viesti tuli kännyyn kuitenkin perjantai-iltana.

Tänään laitoin Elisan asiakaspalveluun viestiä. Vastausta odotellessa. Jollei vastaus tyydytä, niin kysäisen kyllä kuluttaja-asiamieheltäkin.

Niin kauan kun palvelu toimi, se oli hyvä. Perjantain aikana tuli yli 60 viestiä, kun joka pätkältä tuli kärjen ajat ja tilanne jokaisen MM-luokan osalta + muutama satunnainen liikennetiedote.