YLE Teema

 

Julkaistu maanantaina 13.12.2010 0 125

Itsekkäiden joulu Teemalla

Kirjoittanut: Ulla Martikainen-Florath

Joulu on muistamista, huomioimista, yhdessä oloa, lahjojen antamista. Kuulostaa mukavalta. Mutta kaiken kääntöpuolena on usein reippahasti käyvät askeleet – ennen joulua ja vielä juhlapäivinäkin.

Millaista joulua sinun itsekäs minäsi haluaisi toivottaa itselleen? Aikaa syventyä? Aikaa omistautua? Aikaa uppoutua? Aikaa olla paikallaan? Aikaa ikiomalle kiinnostuksen kohteelle? Aikaa sukeltaa musiikin maailmaan? Aikamatkaa menneeseen?

Teeman lahjapaketit on tarkoitettu niille, jotka haluavat antaa itselleen omaa aikaa. Aikamatkat kestävät aatosta loppiaiseen. Paketit avautuvat joka aamu kello kymmenen. Miltä kuulostaa runsas kuusituntinen Gary Grantin kanssa? Tai oopperamatka Mantovaan Palcido Domingon Rigolettoa katsomaan. Kiinnostavatko vauvat ja vanhemmuus? Vai haluatko aina vain uudelleen uppoutua Ylpeyden ja ennakkoluulon romanttiseen maailmaan.

Kiellettyä ei ole itsekkyyden jakaminen läheisten kanssa samalla yhteisellä sohvalla istuskellen. Jaettu itsekkyys on paras ilo – ainakin jouluna.

Omaa jouluaikaa toivottaa ja toivoo YLE Teema!

Ulla Martikainen-Florath on YLE Teeman kanavapäällikkö

Suosittele125 Suosittelee