YLE Teema

 

  • Suosittelu lisätty!
  • You can't request more than 20 challenges without solving them. Your previous challenges were flushed.
Kino Into

Ihmissusi Amazonilla (K15)

Julkaistu torstaina 03.06.2010 0 kommenttia 213 suositusta

Parodisessa kauhuelokuvassa viidakossa juhlivia nuoria väijyvät ihmissudet ja hullut tiedemiehet, ja mitäpä olisi Amazon ilman amatsoneja.

maanantai 2.8. klo 23.00

Ivan Cardoson parodisoiva kauhukomedia Ihmissusi Amazonilla (Um Lobisomem na Amazônia, 2005) kertoo tyttöporukkaa saalistavasta ihmissudesta Amazonin sademetsissä. Elokuva päättää Teemalla esitettyjen brasilialaisten halpiskauhuelokuvien sarjan.

Natasha on 20-vuotias tyttö, joka päättää yhdessä neljän kaverinsa kanssa patikoida Amazonin sademetsissä sijaitsevaan paikalliseen kylään, jossa pidetään vahvasti spiritualistinen Santo Daime – seremonia. Nuoriso oli varannut oppaan johdattamaan heidät perille, mutta paikalle ilmaantuukin salaperäinen Jean Pierre, joka väittää olevansa tilatun oppaan ystävä. Viisikko uskoo selityksen, ja retki voi alkaa.

Pimeän tullen ryhmä päättää yöpyä pahaenteisellä paikalla. Nuotion äärellä istuessaan nuoret päättävät kokeilla oppaan tekemää Saint Daimen teetä, jolla on vahvat sivuvaikutukset. Yöllä kuitenkin huomataan, että kaikki ei olekaan hallusinaatiota, eikä retkeltä hengissä selviäminen ole itsestäänselvyys.

Lisätietoa ohjelmasta

Ihmisusi Amazonilla (Um Lobisomem na Amazõnia/Brasilia 2005, 77min) Ohjaus: Ivan Cardoso.
Kesto: 76 min

Löydä lisää:

kauhuelokuvat
Suosittele213 Suosittelee

Lähetä linkki


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.

Suositelluimmat jutut

Ajalta:
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.


YLE Teema on Facebook