YLE Teema

 

Suosittelu lisätty!
Kesäkino 2013

Kukkia ja sidontaa (16)

Julkaistu perjantaina 31.05.2013 0 kommenttia 45 suositusta

Kesäkinossa seurataan kahden pikkukaupungin risteäviä kohtaloita.

lauantai 20.7. klo 22.45

Stella Polaris -improvisaatioryhmän Kukkia ja sidontaa on ronski musta komedia pikkukaupunkilaisista ja heidän mutkikkaista suhteistaan. Ihmissuhdekiemuroissa kompastelevat muun muassa Kari-Pekka Toivonen, Sari Havas, Sari Siikander ja Jussi-patsaan roolistaan saanut Outi Mäenpää.

Eletään keskikesää pienessä suomalaisessa kaupungissa, jonka sydän on makkaratehdas. Tehtaan varjoissa tehdän kuitenkin paljon muutakin kuin lenkkiä. Makkaratehtailija Jyrki ei voi olla lähentelemättä muita naisia, minkä hänen vaimonsa Gitta yrittää olla huomaamatta. Tehtaan talouspäällikkö Kaisa taas on loputtoman rakastunut Jyrkiin.

Tehtaan työntekijät Ali ja Osmo eivät erityisemmin pidä pomostaan ja haluavat antaa tälle opetuksen, mutta se ei suju ihan helposti. Alia takaisin havitteleva ex-vaimo Eve yrittää ottaa kaoottisesta tilanteesta kaiken irti. Ja mitä kaikkea tietää kukkakauppias?

Janne Kuusen vuonna 2004 ohjaama komedia keräsi aikalaisarvioissa kiitoksia etenkin eloisuudesta ja näyttelijätyöstä. Komedian käsikirjoittivat Stella Polaris -ryhmä, Aleksi Bardy ja Janne Kuusi.

Lisätietoa ohjelmasta

Kukkia ja sidontaa, Suomi 2004. O: Janne Kuusi. N: Teijo Eloranta, Kari-Pekka Toivonen, Sari Havas, Sari Siikander, Outi Mäenpää, Jarmo Hyttinen, Kirsti Kuosmanen, Tiina Pirhonen, Mikael Rejström, Simo Routarinne, Elina Strikkinen ja Tobias Zilliacus. T: Helsinki-filmi Oy & Kinotaurus Oy.

Suosittele45 Suosittelee

Lähetä linkki

Katso myös...

Mustaa valkoisella (16)

Jörn Donnerin ensimmäinen suomalainen elokuva kertoo hyvin toimeentulevan pariskunnan avioliiton hajoamisesta ja uuden suhteen tarjoamasta hauraasta lupauksesta. Pääosissa Donner itse, Kristiina Halkola ja Liisamaija Laaksonen.

Takiaispallo (16)

Sukupolvet ajautuvat konfliktiin Veli-Matti Saikkosen ainoassa pitkässä teatterielokuvassa vuodelta 1970. Pääosissa Tapio Hämäläinen, Hillevi Lagerstam, Terhi Panula ja Kirka, joka esittää pop-laulajaa.


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.

Suositelluimmat jutut

Ajalta:
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.


YLE Teema on Facebook