YLE Teema

 

Suosittelu lisätty!
Kino Into

Punainen skorpioni (K15)

Julkaistu torstaina 03.06.2010 0 kommenttia 177 suositusta

Teemalla esitettyjen brasilialaisten elokuvien sarjaa jatketaan kolmannella Ivan Cardoson elokuvalla.

maanantai 26.7.klo 23.30

Tällä kertaa vuoron saa supersankarielokuvia vahvasti parodioiva komedia Punainen Skorpioni (O Escorpião Escarlete, Brasilia 1990). Ylitseampuva juoni, liioitellut henkilöhahmot ja B-elokuvia kopioiva tyyli ovat tuttua Cardosoa.

Elokuva kertoo kirjailija Àlvaro Aguiarista, joka on luonut kuuluisan radioshown hulivilistä miljonääristä ja hänen alteregostaan, supersankari Enkelistä. Hän käy väsymätöntä taistelua arkkivihollistansa Punaista Skorpionia vastaan. Ohjelma on saavuttanut valtavan suosion kansan keskuudessa, ja ihmiset kerääntyvät viikottain kuuntelemaan hittisarjaa.

Yllättäen sarjamurhaaja alkaa riehua alueella. Yksi sarjan innokkaista kuuntelijoista, muotisuunnittelija Gloria Campos, huomaa yhteyden sarjan ja murhien välillä. Kun lehdistö saa tiedon Glorian päättömästä teoriasta, hänet pian erotetaan. Korvaava työ löytyi kuitenkin nopeasti suositun radioshown faniohjelmasta. Uudella työpaikallaan hän törmää Àlvaroon, ja he rakastuvat pian tulisesti.

Todellisuus ja fiktiivinen sarja menevät kuitenkin sekaisin sekä jatkuvasti tarinaa kehittävällä Àlvarolla että Glorialla. Oikeaa maailmaa elokuvassa näytetään väreillä ja Enkelin seikkailuja mustavalkoisena.

Lisätietoa ohjelmasta

Punainen skorpioni (O Escorpião Escarlete/Brasilia 1990, 80min) Ohjaus: Ivan Cardoso. Pääosissa: Andréa Beltrão, Herson Capri, Nuno Leal Maia, Monique Evans, Susana Matos, Mário Gomes

Kesto: 79 min

Löydä lisää:

kauhuelokuvat
Suosittele177 Suosittelee

Lähetä linkki


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.

Suositelluimmat jutut

Ajalta:
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.


YLE Teema on Facebook