YLE Teema

 

Suosittelu lisätty!
Kino Into

Seitsemän vampyyria (K15)

Julkaistu torstaina 03.06.2010 0 kommenttia 241 suositusta

Kauhukomedian kummajaisessa yökerhonpitäjät, poliisit, dekkarit ja sihteeriköt eivät aavistakaan, että kaiken takana on ihmiset vampyyreiksi muuttava lihansyöjäkasvi.

maanantai 19.7. klo 23.15

Brasilialaisten kauhuelokuvien sarja saa jatkoa tyylilajia parodioivalla kauhuelokuvalla Seitsemän vampyyriä (As Sete Vampiras, Brasilia 1986).

Elokuvan alussa tiedemies Frederico Rossi alkaa tehdä tieteellisiä kokeita jättimäiselle lihansyöjäkasville. Huolimatta Fredericon vaimon Silvian useista varoituksista lihansyöjäkasvi syö varomattoman tiedemiehen. Silvian palatessa kotiin hän löytää vain miehensä vaatteiden riekaleet sekä silmämunan, joka vielä törröttää kasvin suusta.

Leskeksi jäänyt Silvia saa vanhalta ystävältään työtarjouksen ryhtyä tanssijaksi klubille. Nainen päättää hyväksyä tarjouksen, ja hän alkaa esittää klubilla tanssia nimeltä Seitsemän vampyyria. Pian alueen poliisi kuitenkin huomaa murhasarjan, joissa kaikissa uhrien veret on imetty ruumiista. Vaikuttaa siltä, että Silvia on kaikkien murhien yhdistävä tekijä.

Seitsemän vampyyria on tuttua Ivan Cardoson tyyliä, joka yhdistelee kauhua, komediaa ja b-elokuvien tavaramerkkejä. Cardoson toinen elokuva Muumion salaisuus esitettiin viime viikolla Teemalla.

Lisätietoa ohjelmasta

Alkuperäinen nimi: As Sete Vampiras, Brasilia 1986, 91min.). Ohjaus: Ivan Cardoso. Pääosissa: Andrea Beltrão, Dedina Bernardelli, Tania Boscoli, Neuzinha Brizola ja Ariel Coelho.

Löydä lisää:

vampyyrit, kauhuelokuvat
Suosittele241 Suosittelee

Lähetä linkki


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.

Suositelluimmat jutut

Ajalta:
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.


YLE Teema on Facebook