YLE Teema

 

Kiitoksia Teemalle kattavista musiikkidokumenteista ja livekeikoista ja ylipäätään bändiaiheisista jutuista. Kunnon musadiggarina olen todella tyytyväinen :) Esimerkiksi Queenin dokkari ja keikka olivat loistavia! Olisko mahdollista saada jotain Led Zeppelin -aiheista ohjelmaa, livetaltiointia tai dokkaria? Tai muita vastaavia tuon ajan bändeistä kertovia juttuja? Deep Purple, Black Sabbath ym.

Julkaistu torstaina 08.12.2011 2 kommenttia 74 suositusta

Teema vastaa: Kiitos kiitoksista. Luvassa on ainakin dokumenttisarja Metal Evolution, jossa on peräti 11 osaa! Sitä ennen esitämme dokumentit mm. Leonard Cohenista, Pearl Jamista, Klaus Voormannista ja Scott Walkerista.

Suosittele74 Suosittelee

Lähetä linkki

L.N.

Jos on joku bändi joka on Suomessa TV-paitsiossa, niin se on kyllä KISS.
Vai koska on maamme teeveessä nähty mitään kunnon dokkaria tai keikkataltiointia Kissistä(joku hassu video on tullut Voicelta kauan kauan sitten), Teeman olisikin syytä korjata tämä puute esim. kunnon teemalauantain merkeissä, koostuen vaikkapa jostain dokkarista, konsertista ja/tai leffasta, esim. Detroit Rock City.
Ja on se kumma ettei Hurriganesia muistettu mitenkään vaikka viime vuosi oli bändin juhlavuosi, ihan hyvin oltaisiin voitu koota teemailta leffasta Kuumat kundit ja mukaan esim. Peter von Baghin Remu-dokkari tai Tavastian-keikka.

ex-metalhead

"Teema vastaa: Kiitos kiitoksista. Luvassa on ainakin dokumenttisarja Metal Evolution, jossa on peräti 11 osaa!"

Jeah! Milloin??

Kirjoita uusi kommentti


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.