YLE Teema

 

Katsoin Teeman Brando-dokumentin, jota olen odottanut jo siitä lähtien kun kuulin siitä ensimmäisen kerran, ja täytyy todella kiittää teitä näyttämästä kaiken sen ennennäkemättömän materiaalin Marlon Brandosta. Vähän jäi kuitenkin mietityttämään, että millä maalla/televisiokanavayhtiöllä on oikeudet itse Unicef-gaalan lähetykseen "Pikkuisen Hymyä" (1967)? (Muistan lukeneeni, että oikeudet dokumentissa nähtyihin pätkiin saatiin joltain Ranskan kanavayhtiöltä?) Olisin halunnut nähdä Brandon sanovan "Minä rakastan sinua", suomeksi :) Olen katsonut joka ikisen Marlon Brandon elokuvan, ja on aina virkistävää törmätä dokumenttimateriaaliin hänestä, vielä täysin 'uuteen' sellaiseen. Minulla on paljon tietämystä Brandosta (vaikka suhteellisen nuori olenkin), mutta täytyy sanoa, että en tiennyt hänen koskaan vierailleen Suomessa ennen kuin kuulin Teeman dokkarista. En katso tv:tä kovin paljon, mutta kiitos Yle Teeman, sitä on tultu katseltua melko paljon joulukuun aikana.

Julkaistu sunnuntaina 18.12.2011 2 kommenttia 35 suositusta

Teema vastaa: Valitettavasti Unicef-gaalasta on tallella vain osa, joten emme enää koskaan pääse näkemään ja kuulemaan, miten Brando sanoo suomeksi "minä r-r-rakastan sinua". Pikkuisen hymyä jakaantui kahteen osaan: ensimmäisen eli maailmalle menneen osuuden hoiti YLE, loput oli vain Suomessa nähtyä Mainos-TV:n osuutta. Tallella on vain tuo YLEn osuus, joka sekin löytyi Ranskasta.

Suosittele35 Suosittelee

Lähetä linkki

Pikkuisen hymyä

Katselin Brando-dokumentin, ja nautin erityisesti Kaupunginteatterin gaalasta nähdyistä osista. Eikö YLE saanut ranskalaiselta yhtiöltä lupaa esittää koko konserttia, jos se heillä on säilynyt? Kiinnostaisi myös kuulla mitä sen vuoden 1967 Eurovision laulukilpailun voittaja Sandie Shaw esitti konsertissa, varmaankin viisuvoittajansa Puppet on a string? Tuossa nähdyssä pätkässä taisi soida Tell the boys, joka oli yksi BBCn viisukarsinnassa olleista kappaleista? Onko toivoa saada nähdä koko Pikkuisen hymyä Teemalla?

Maraloni

Oli huikeaa materiaalia. Jäi mietityttää mistä "Marlonin Ajatukset" oli koottu. Tuo ohjelma voisi olla erikoinen USA:ssa. Hyvin tehty dokkari 1967 vuodesta ja Brandonin käynnistä. Herätti mielenkiintoisia ristiriitaisia tunnelmia noista ajoista. Nyt eletään aivan toista aikaa.

Kirjoita uusi kommentti


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.