YLE Teema

 

Onko venäläisiä elokuvia Metsästyksen kansalliset erityispiirteet ja Kalastuksen kansalliset erityispiirteet vielä mahdollista nähdä Teeman kanavalla?

Julkaistu tiistaina 03.01.2012 5 kommenttia 181 suositusta

Teema vastaa: Kalastuksen kansallisia erikoisuuksia esitetään Teemalla ensi viikolla, keskiviikkona 11.1. kello 21.45. Sen sijaan Metsästyksen kansallisia erikoisuuksia -elokuvaa emme sinnikkäistä yrityksistä huolimatta pystyneet hankkimaan. Se juuttui jonnekin venäläisen byrokratian kiemuroihin. - Lisäksi Ville Haapasalo nähdään venäläiselokuvassa Käki jo keskiviikkona 4.1. kello 21.45.

Suosittele181 Suosittelee

Lähetä linkki

L.N.

Metsästyksen kansallisia erikoispiirteitä on tullut n.10 vuotta sittenm jollakin
Suomen kanavista ja hyvähän se olisi nähdä uudelleen, ihmetyttää vaan että mikä siinä nyt
muka mättää.
Muistan leffan olleen aikamoinen kielellinen sekasotku jossa haastettiin paitsi venättä
niin myös saksaa ja englantiakin, enkkua puhui lähinnä Ville Haapasalon esittämä suomituristi.

Valtte

Yrittäkää kuitenkin uudestaan. Metsästyksen kansallisia erityispiirteitä elokuva on Ville Haapasalon hauskin leffa, muistaakseni v. 1996. Venäjä ei ole helppo maa:)

Anonyymi

Venäläistä nykyelokuvaa katsoisi mielellään enemmänkin vaikka ei yhtään suomalaista olisikaan mukana.

Anonyymi

Sama mieltä täälläkin, Metsästyksen kansallisia erityispiirteitä elokuva on tämän sarjan paras leffa ja odotan koko ajan, että se näytetään tekstitettynä tv:ssa. Olen myös yrittänyt vuokrata tai ostaa sen tekstitettynä, muttei löydy vaan mistään. Siinä leffassa parhaiten aukea venäläisen sielun salaisuus, silläi nykyaikaisella tasolla, vaikka leffa onkin kohta jo 20 vuotta vanha. Kiitoksia etukääteen, jos (ja kun) elokuvan näyttäminen suurelle yleisölle onnistuu!
t.Olga

metsästäjä Lapista

Jep. mahdottoman hyvä kohellus, jossa venäläiset nauravat itselleen ja antavat suomalaistenkin nauraa, kuten tuossa kalastuselokuvassakin.
Minulla on tämä "hirvenpyynti" tallessa telkkarista otettuna, mutta pahus viekään, ehti sen tuotoksen alkuosa mennä ohi silmien ennen kuin osuin oikealle kanavalle. Siksi tänäänkin plarasin Teeman ohjelmat niin pitkälle kuin niitä löytyi nähdäkseni onko tulossa, jatkona, kun se kalastuksen erikoisuudet oli äskettäin. Sen sain aikanaan kokonaan talteen ja on sille nauranut yksi jos toinenkin kaveri jälkeen päin.
Että jonkinlainen kaukopartio elokuvaa etsimään!

Kirjoita uusi kommentti


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.