YLE Teema

 

Britti komedia toinen jalka haudassa ihastutti joitakin vuosia sitten lauantai iltapäivisin.Olisikohan mahdolista nähdä sarja uusintana ?

Julkaistu maanantaina 27.02.2012 6 kommenttia 187 suositusta

Suosittele187 Suosittelee

Lähetä linkki

Anonyymi

Toinen jalka haudassa uusinnoille on paljon sitä haluavia. Jos Yle ei pysty esittämään kyseisestä sarjasta uusintoja? Niin voisiko Yle järjestää myytäväksi kyseisestä sarjasta dvd levyjä Suomi teksteillä? Myös näille dvd levyille olisi halukkaita ostajia, ( tieto internetin keskustelu palstoilta ) itse olen etsinyt kyseisestä sarjasta dvd versiota Suomi teksteillä jo noin 2 vuoden ajan.

Anonyymi

Olen samaa mieltä. Jonkun tahon pitäisi järjestää tästäkin sarjasta suomennettu boxi myyntiin, koska kyseessä on mielestäni kaikkien aikojen paras komediasarja. Lähes kaikki muu onkin jo julkaistu suomeksi myyntiin, mutta tätä ei. Vähintään uusintakierros TV:ssä olisi toivottavaa, mutta helpompaa olisi ostaa sarja valmiiksi tallenteena.

Anonyymi

Edelleen odotellaan toinen jalka haudassa sarjan uusintoja. Pokka pitää on tullut jo ihan liian monta kertaa uusintana.

Anonyymi

Kannatetaan!

Anonyymi

Juu minäkin kannatan ja kaipaan! Isovanhempanikin tykkäisivät tästä paljon, mutta tosiaan suomenkielisillä teksteillä en DVDnä ole mistään löytänyt!! Olkaa YLE kilttejä ja kuunnelkaa meitä! :)

Petteri

Itse haluaisin saada kaikki nämä "Brittisarjat". Minulla on jo Ab Fab, Pokka pitää, Hei vaan muru. Hyllystä puuttuu kuitenkin Vielä virtaa, toinen jalka haudassa ja joitain muita klassikoita.

Olenkin odotellut että koska niitä saisi ostaa ja mistä. Ei sen puoleen, Tankki Täyteet ja Reinikaiset on hauskuuttaneet jo vuosia. Puhumattakaan Tuusmäen tapahtumista.

Kirjoita uusi kommentti


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.