YLE Teema

 

Hei Esittäisimme ohjelmatoiveen eli olette esittäneet Yle-kanavalla kerran hyvän dokumentin mallin ammatista ja elämästä nimeltä : Hymyn hinta Ja nyt kun malliala on pinnalla telkkarissakin, mm. huippumalli tv4 jne., niin voisitteko esittää tämän vaikka iltayöllä illan viimeisenä ohjelmana. Näin se on helppo sijoittaa "ohjelmakarttaanne" :) Odotamme innolla ja kiitos jo etukäteen, että saamme näin vastinetta myös sille tv-maksullekin:)

Julkaistu lauantaina 03.03.2012 9 kommenttia 177 suositusta

Suosittele177 Suosittelee

Lähetä linkki

Anonyymi

Toivoisimme "Vielä virtaa" sarjan jatkumista ykkösellä. Voisi tulla ensin uusintana ne jaksot, jotka tulivat muutama vuosi sitten. Sen jälkeen voisi jatkua aivan sarjan alussa valmistuneet jaksot, jatkuisi siitä, mihin ne loppuivat syksyllä.
Toivoisimme myös, ettei tulisi niin paljon väkivalta elokuvia, kun kuuntelee pienten lasten keskustelevan, että miten joku tapettiin,kuinka jotakin hakattiin j.n.e. Ei auta ikärajat, kun vanhemmat eivät ole näkemässä, niin näitä katsotaan.Lapset ovat erittäin kekseliäitä, varsinkin kielletty kiinnostaa. Meitä iso-äitejä surettaa asia, joka voitaisiin korjata, jos vain haluttaisiin! Rahan alttarille ei pitäisi uhrata lastemme tulevaisuutta!

draamanäytelmä

Näyttäisittekö Teemalla vuonna 1981 kuvatun Sija tiijän kussa synnyin, jossa päärooleissa näyttelee mm. Eeva-Kaarina Volanen, Erkki Saarela, Sinikka Sokka, Harri Tirkkonen, Oiva Lohtander jne.

MM

Toivoisin vielä kerran uusintana Sininen laulu - Suomen taiteiden tarina sarjaa

katsoja

Hei,

voisitteko lähettää Yle Teemalla Harald Eia:n Norjan TV:lle v. 2010 tuottaman seitsenosaisen dokumentin ”Hjernevask” eli Aivopesun. Dokumentti lähestyy maailman tasa-arvoisimman maan Norjan (Suomessakin tuttuja) sukupuoliongelmia ruohonjuurinäkökulmasta. Ilmestyessään dokumentti aiheutta valtavan kohun ja johti siihen, että Norjan valtio lakkautti naistutkimuslaitoksen rahoituksen. Hjernevask on pohjoismaiden merkittävin ja yhteiskunnallisesti vaikuttavin sukupuolten eroja käsittelevä dokumentti.

Harald Eia palkittiin Hjernevask-dokumentistaan norjalaisen sananvapausliikkeen ”Fritt Ord Award” palkinnolla.

Kiitos!

FaiRLane

Terve

Esitän toiveen TV sarjasta Profit - se on käsittääkseni tullut kahdesti ylen kanavalta, mutta se koska siitä on niin paljon aikaa, olisi kiva nähdä ko. sarja uudestaan.

Toivottavasti ylellä on siihen vielä esitysoikeudet.

Kiitos jo etukäteen.

Mara

Tervehdys! Toivoisin uusintana Yle tv2:lla esitettyä draamaa "päivä ennen" vuodelta 1978. Käsikirj. Jussi Niilekselä, tuottaja Reima Kekäläinen, ohj. Lauri Törhönen

Timo Lämsä

tässä ohjelma toive pauli huotari- elsa 1987 elokuva esitetty yle tv: kerran
kaverini: Matti Rönty on siinä mukana kellon museo koulu koitelinj silta

Anonyymi

Toivoisin sarjaa Smith&Jones. Sarja on lännensarja, joka tuli yleltä joskus -70luvulla. Sarja oli hauska ja varmasti kaikkien Western ystävien mieleen. Tuossa siitä pätkä. http://www.youtube.com/watch?v=fHge2ag6dTk

Anonyymi

Hei, kuten männövuonna on myös pyydetty -- olisiko mahdollista saada palkittu norjalainen 7-osainen dokumentti 'Hjernevask' suomen televisioon?

Kyseessä on erinomainen tuotos, ja aihealueeltaan se osuu täysin tämän päivän sosiaaliseen dialogiin.

Kirjoita uusi kommentti


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.