YLE Teema

 

Kierreportaat on edellisen kerran nähty TV:ssä vuonna 1987 Kolmoskanavalla Peter von Baghin kokoamassa leffasarjassa(nauhoitin sen tuolloin), ei siis 1973, hieno ja edelleen täysillä toimiva pätkä! Pientä tarkkuutta esitysaikatietojen kanssa, pliis! Nyt on vuosi 2012 joten olisi paikallaan nähdä Risto Jarvan 60-luvun scifiklassikko Ruusujen aika joka sijoittuu meidän aikaamme. Onko tänä keväänä luvassa Suomi- euroviisuherkkuja viime vuoden tapaan eli siis vanhoja Suomen-finaaleja, ainakin vuodet 1976 ja -77 olisi kiva nähdä, mukana olivat mm.Fredin Pump Pump ja Markku Blomqvistin Liehuva liekinvarsi, tuo viisuhistoriamme Äijämäisin esitys.

Julkaistu tiistaina 06.03.2012 0 kommenttia 97 suositusta

Teema vastaa: Kino Klassikon harvinaiset trillerit ovat saaneet kovasti kiitoksia, mutta on myös huomautettu näistä aiemmista esitystiedoista.
Myös Noidutusta meillä oli tällaista väärää tietoa. Ilmeisesti nettiin on päätynyt väärä tieto, että edellinen Ylen esitys olisi ollut myös edellinen tv-esitys ylipäätään. Netissä nämä tiedot on nyt korjattu. Kiitos tarkoista huomioista!

Suosittele97 Suosittelee

Lähetä linkki

Kirjoita uusi kommentti


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.