YLE Teema

 

Ylen Teema-kanavan näpräilijöillä ei ole oikeutta silpoa Mikko Niskasen elokuvaa Kahdeksan surmanluotia kahteen osaan. Teema-kanava on olevinaan kulttuuriin erikoistunut kanava; eikö kenelläkään käynyt mielessä, että taiteilijan työtä suojaa tekijänoikeus, mikä estää tällaiset brutaalit toimenpiteet. Ei pyrkimys lihottaa katselulukuja tai vaikeus sijoittaa elokuvaa kokonaisuutena ohjelmakaavioihin anna oikeutta silpomiseen. Hävetkää typerät niin perkeleesti. - Raimo

Julkaistu tiistaina 06.03.2012 1 kommenttia 54 suositusta

Teema vastaa: Hei Raimo, Kahdeksan surmanluotia on Mikko Niskasen Ylen Televisioteatterille tekemä neliosainen tv-elokuva, joka ensiesitettiin 29.3.1972. Siitä tehtiin saman vuoden syksyllä myös lyhennelty teatteriversio, jossa alkuperäisestä teoksesta oli poistettu pitkiä jaksoja. Tuota leikeltyä versiota ei yleisesti ottaen pidetä kovinkaan onnistuneena, ja perikunnan toivomuksesta sitä ei enää juurikaan esitetä. Teeman esittämä neliosainen Kahdeksan surmanluotia on se alkuperäinen, Mikko Niskasen tekemä ja hyväksymä versio. Se esitettiin Teemalla edellisen kerran vuonna 2009.

Suosittele54 Suosittelee

Lähetä linkki

Anonyymi

Niinhän se on, että mitä vähemmän tietoa, sen vahvemmat mielipiteet. Rami voisi nyt hieman hävetä ja sen jälkeen vaikka pyydellä anteeksi.

Kirjoita uusi kommentti


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.