YLE Teema

 

Voi kiitokset ihanasta Italia-teemasta. Italoiskelmän kulta-aika ja John Turturron Passione - Napolin lauluja olivat kerta kaikkiaan upeita! Ja mikä parasta, lisää Italiaa on tulossa. Fiksua kun Teema aina muistaa eurooppalaisen kulttuurin. On tosi sääli jos joka tuutista tunkee pelkkää angloamerikkalaista sillisalaattia. Ja sekin on hienoa, että Teeman ohjelmisto on sukupuolineutraalia. Ei siis mitään pöhköjä Miesten jutut ja Naisten jutut -erotteluja.

Julkaistu sunnuntaina 29.04.2012 1 kommenttia 104 suositusta

Suosittele104 Suosittelee

Lähetä linkki

Paavo Tampereelta

Harvinaista herkkua: lauantai-iltaisin tv-ohjelmat yleensä todella tylsiä ja halpa-arvoista "viihdettä", kotimaista tai ulkolaista. Viime lauantai-ilta oli harvinainen poikkeus säännöstä. Kiitos siitä Teema- kanavalle ja kiitos mielenkiintoisista kahdestakin ohjelmasta: Italo-iskelmien kulta-ajasta sekä vielä paremmasta ohjelmasta: "Lauluja Napolista".
Katsoisimme mielellämme juuri lauantai-iltaisia tuollaisia korkeatasoisempia ohjelmia, riittäisi yksikin kanava siinä tapauksessa! Teema on paras, ainakin tällä hetkellä, kotimaisista tv-kanavista.
Viikolla ei ole aikaa katsella niin paljon televisiota, sen takia parhaat ohjelmat tulisi esittää juuri viikonloppuisin.

Kirjoita uusi kommentti


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.