YLE Teema

 

Kiitos ihanan Eila Kannisen juontamasta ohjelmasta Tie Roomaan... ja vielä tekstitettynä kuulovammaisille. Olen seurannut alusta lähtien ja seuraan ohjelmaa loppuun asti. Tämän tapaiset ohjelmat ovat mukavia kuin nuo pelkät turistikohteen ohjelmat. Samalla saa historiaa, näkee paikallisia kauppoja, suomalaisia. Minusta Teema-kanava on yksi parhaimpia, joka tuottaa asiallista ohjelmaa eri tavoin ja unohtamatta historiaa ja nykyaikaa. Eila Kannisen juontoa on mukava seurata, hän on minusta todella hyvä juontaja. Toivottavasti Tie Roomaan saa tulevaisuudessa jatkoa esim. Tie Ranskan rajalta Gibraltarille... Espanjan läpi...

Julkaistu perjantaina 11.05.2012 7 kommenttia 163 suositusta

Suosittele163 Suosittelee

Lähetä linkki

Anonyymi

Ohjelma on hyvä, mut kanninen on hanurista.

Anonyymi

Ohjelman nimeksi sopisi Ella Kannisen tie Roomaan. Täytyy todella olla ihastunut Ellaan, että voi tästä ohjelmasta nauttia. Nykyaikana dokumenttiohjelmat keskittyvät muutenkin liikaa ohjelman juontajiin. Olen pettynyt tähän ohjelmaan.

Anonyymi

aivan ihana ohjelma, Tie Roomaan, Ella ja elefantit.....Jos ohjelmaa en nähnyt ke klo 21:00 laitoin aina digibox:iin tallennutkset päälle ja katsoin seuraavana aamuna kehvikuppi kädessä ohjelman. Tykkään itsekin Italiasta joten ohjelma on oikein hyvä ja nappivalinta. Kiitos siitä.

Jari V

Hyva ohjelma ja hyva juontaja. Asun USAssa ja olen Suomessa viettamassa kesaa, on hieno huomata kuinka rauhallisia ja laadukkaita ohjelmia taalla on yha tarjolla.
Uusia alueita maita samalla formaatilla / juontajalla.

Anonyymi

Tie Roomaan on kepeän viihdyttävä ja kepeän asiallinen matkaohjelma asiantuntevan matkaoppaan, Ella Kannisen, juontamana. Katson joka kerta. Toisaalta katson vaikka minkä ohjelman jonka Bella Ella juontaa...

Ellafani

Katson myös aina Ellan ohjelmat,hän on luonnollinen,herttainen ja osaa monia kieliä,viihdyttävä ja asiansa osaava.
Lisää Ellaa ja hänen iloista ilmettään!

maiju

Ellalle täydet pisteet ohjelmasta.itse paljon italiaa kiertäneenä ja myös siellä asuneena/töissä olleena,ihastuin tähän ohjelmaan,koska reitti on kiva ja mielenkiintoinen.lisää italia kiertoja Ella.

Kirjoita uusi kommentti


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.