YLE Teema

 

Miksi Yle ei esitä näitä laatudokumenttejä, kuten Länsimaiden illankoitto sarjaa Yle 1:llä, eikä mainosta näitä laatuohjelmia enemmän? Hakkaavat 100-0 nämä hörhöt hömppäohjelmat ja sarjat joilla aivopestään ja turrutetaan ihmisiä ties mihin. Ella Kanninen sanoi hyvin Italia ohjelmassa, mikä ero Suomella ja Italialla on asioiden käsittelyssä. Italiassa ne käydään perinpohjin ja paljon monipuolisemmin läpi kuin Suomessa. Tässä näillä hyvillä dokumenteilla on paikkansa tämän päivän Suomessa ja ne tulisi nostaa paremmin kansan nähtäväksi kuin mitä nyt on tehty. Myös ajankohtaisia keskusteluohjelmia voisi lisätä esitettäväksi.

Julkaistu lauantaina 12.05.2012 3 kommenttia 69 suositusta

Teema vastaa: Länsimaiden illankoitto -sarjaa esitetään Teemalla tiistaisin kello 21. Sarjan jaksot uusitaan lauantai-iltapäivisin, lisäksi kullakin jaksolla on 7 päivän Areena-oikeudet. Toivottavasti näistä esitysajoista ja -tavoista löytyy jokaiselle sopiva.

Suosittele69 Suosittelee

Lähetä linkki

Anonyymi

Yhden siinä mielessä edelliseen kommenttiin, että yle voisi mainostaa ohjelmiaan enemmän ristiin omilla kanavillaan. Veikkaanpa, että esimerkiksi Carlos meni monelta kohderyhmään kuuluvalta ohi aika tehokkaasti. Valveutunut katsoja toki bongaa mielenkiintoiset ohjelmat, olipa kanava mikä tahansa!

Yle Teema

Niinpä. Toki me Teemallakin toivomme, että hienoja ohjelmiamme mainostettaisiin ja markkinoitaisiin mahdollisimman paljon! Mutta jos ohjelma esitetään Teemalla, se ei toki tarkoita, että sitä yritettäisiin Ylessä piilotella. Oletteko Facebookissa? Levitämme tietoa sitäkin kautta: https://www.facebook.com/yleteema

Petteri

Laatudokumentit voisi näkyä areenassa kauemmin. Itsekin hoksasin länsimaiden illankoitto -dokumenttisarjan vasta, kun ensimmäiset jaksot olivat jo poistuneet areenasta. Kiitosta vaikkapa siitä, että viime kesän yleisurheilun mm-kisojen hetkiä pystyy katsoa jopa vuoden ajan.

Kirjoita uusi kommentti


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.