YLE Teema

 

Kommentoisin uudistettuja nettisivuja. Missä on selkeä lista kevään aikana lähetettävistä sarjoista? Missä on selkeä lista kevään aikana lähetettävistä elokuvista? Jotta tulevia esitettäviä elokuvia löytyi, piti käydä läpi kaikki teemat eli periaatteessa joutui kuluttamaan aikaa sellaisten teemojan parissa, jotka eivät kiinnosta itseä ollenkaan. Kaikki nimet eivät olleet niin selkeitä kuin Kauko. Aikaa kului melkoisesti. Eli kaiken kaikkiaan sivut ovat sekavat. . Teeman TV-opas oli niin järkevä, että kun tänään 6.1 katsoin lähetettäviä ohjelmia ja painoin seuraava päivä, esille tuli tyhjä 30.11. Voihan se kalenteri näinkin toimia, mutta ei palvele asiakasta.

Julkaistu keskiviikkona 06.01.2010 1 kommenttia 83 suositusta

Teema vastaa: Kiitos palautteestasi. Pyrimme kehittämään tuota juttuarkistoa siten, että aiheittain selailu olisi helpompaa. Varmasti sivut kehittyvät vielä.

Suosittele83 Suosittelee

Lähetä linkki

Kommentit

Anonyymi

Mitä ihmeen "kehittämistä" tässä on: YKSINKERTAINEN LISTA YHDELLE YKSINKERTAISELLE SIVULLE, JOSSA ON MAINITTU PELKÄSTÄÄN ELOKUVAT LÄHETYSJÄRJESTYKSESSÄ. Toinen samanlainen sivu, jossa on pelkästään sarjat, jne. Tämä sama asia on ärsyttänyt meikäläistäkin suunnattomasti, koska tämä epäselvyyden ja selkeän listan puutteesta johtuen on mennyt monta elokuvaa ja ohjelmaa epähuomiossa ohi. Koittakaa nyt saada tälläiset listat heti näkyviin jonnekin.

Anna palautetta

(esim. ohjelma, josta annat palautetta tai kysyt)
(jos haluat, että vastaamme)
CAPTCHA
Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.

Lähetä sähköpostia

Lähettäjän nimeä ja sähköpostia ei ole välttämätöntä ilmoittaa lomakkeessa. Niitä kuitenkin tarvitaan, jos toivot vastauksen kysymykseesi.

Lähetä palautteesi tekstiviestillä

Voit lähettää kanavalle palautetta myös tekstiviestillä numeroon 17279.
Kirjoita viestin alkuun: teema (välilyönti) palaute (välilyönti) oma viestisi.
Viestin hinta on 0,50 euroa

Yhteystiedot

Kanavaesittelysivuilta löydät YLE Teemalaisten suorat yhteystiedot