YLE Teema

 

Olettepa pahasti sotkeneet ennen niin selkeät sivunne! Tulevien elokuvien listausta hakeva joutuu avaamaan tusinan verran sivuja ennen kuin tietää mitä elokuvia aiotte lähiaikoina näyttää. Ennen niitä oli vähemmän ja ne olivat teemoittain lajiteltuja. Nyt pitää kahlata läpi näiden epämääräisten teemojen jatkoksi myös lähetysajat! Kaiken kukkuraksi sivujen luettavuus on huonontunut, koska ne ovat kasvaneet kooltaan. Ne ovat nyt järjettömän korkeita varsinkin laajakuvanäytöllä. Sitten itse asiaan. Truffaut'n Les quatre cents coups'n ja Baisers volés'n jatkoksi voisitte näyttää Antoine Doinel -sarjan muut elokuvat eli Antoine et Colette (1962), L'amour à vingt ans (1962), Domicile conjugal (1970), ja L'amour en fuite (1979).

Julkaistu keskiviikkona 06.01.2010 1 kommenttia 78 suositusta

Teema vastaa: Kiitos palutteestasi. Selaaminen aiheittain tulee helpottumaan, kun saamme hieman kehitettyä juttuarkistoamme. Toivottavasti olet kuitenkin löytänyt elokuvapaikat ja niiden selailumahdollisuudet jokaisen elokuvapaikan kohdalta. Elokuvapaikat Teemalla ovat Kino Kauko maanantaisin, Kino Klassikko sunnuntaisin. Tämän lisäksi elokuvia on keskiviikkoisin, torstaisin ja alkuvuodesta myös perjantaisin.
terv. Sandra Saulo
monimediatoimittaja

Suosittele78 Suosittelee

Lähetä linkki

Kommentit

Anonyymi

Kyllä nämä sivut ovat alusta alkaen olleet epäselvyydessään huippuluokkaa. En ymmärrä miksei KAIKKIA elokuvia voisi edes yhdelle sivulle listata yksinkertaisesti lähetysjärjestyksessä???!!! Nyt ne ovat TODELLA ärsyttävän epämääräisesti lajiteltuna eri Teemojen mukaan, josta ei pysty millään yhdellä vilkaisulla selvittämääbn koska mikäkin elokuva esitetään.

Anna palautetta

(esim. ohjelma, josta annat palautetta tai kysyt)
(jos haluat, että vastaamme)
CAPTCHA
Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.

Lähetä sähköpostia

Lähettäjän nimeä ja sähköpostia ei ole välttämätöntä ilmoittaa lomakkeessa. Niitä kuitenkin tarvitaan, jos toivot vastauksen kysymykseesi.

Lähetä palautteesi tekstiviestillä

Voit lähettää kanavalle palautetta myös tekstiviestillä numeroon 17279.
Kirjoita viestin alkuun: teema (välilyönti) palaute (välilyönti) oma viestisi.
Viestin hinta on 0,50 euroa

Yhteystiedot

Kanavaesittelysivuilta löydät YLE Teemalaisten suorat yhteystiedot