YLE Teema

 

  • Suosittelu lisätty!
  • Suosittelu lisätty!
  • Suosittelu lisätty!

Oijoi Teema! <3 Nyt kyllä yllätitte todella positiivisesti! Ensin Gainsbourg-elämäkerta ja sitten vielä ukulele-teemailta! Tämä on suorastaan unelmien täyttymys... Iso kiitos teille!!! En oikein uskalla enää enempää toivoa, mutta jos ohjelmistoon saataisiin Robin Davisin ohjaama minisarja Madame Pompadourista, niin olisin täydellisen onnellinen. Harmi, kun kaikkia loistavia ohjelmia ei saada nähdä Areenasta; olisi mahtavaa katsoa useamman kerran näitä helmiä.

Julkaistu sunnuntaina 07.04.2013 2 kommenttia 29 suositusta

Suosittele29 Suosittelee

Lähetä linkki

Anonyme

Kuten myös toivon! Jeanne Poisson, marquise de Pompadour tuli pari vuotta sitten TV5Mondelta, olisipa kiva saada suomalainen tekstitys.
Valeria Bruni Tedeschi on onnistunut monessa roolissa, Teemalta tullut Näyttelijättäret on ihana. Voisi uusia vaikka kerran vuodessa. Ozonin 5x2 myös hyvä.
Cristophe Honorén haikeat Les Chansons d'amour, La Belle Personne ja uusin Les bien-aimés olisi mukava nähdä. Itku puhdistaa ;)
Ja muita vaikka kuinka monta, vaikka Uskomaton uusperhe -sarjasta tuttu Bernard Le Coq ollut mm. näissä Se souvenir des belles choses (ohj. Zabou Breitman), L'Occitanienne ou le Dernier Amour de Chateaubriand, etc.
Daniel Auteuil elokuvia, esim . Anna Gavaldan romaaniin perustuva Je l'aimais. Ja tulossa on kaikkien heppahullujen iloksi takavuosien ihmehevosesta kertova Jappeloup. Iha-hanaa.

Anonyme

(tai tullutkin jo maaliskuussa ja ehtinyt nousta kaiken hypetyksen jälkeen oikeusjuttukin, rahasta tietenkin, voivoi. ehkä ei sitä sitten.)

Kirjoita uusi kommentti


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.