YLE Teema

 

3.1 2010 On tullut ohjema Max Raabe ja Palast Orkester Waldbuhnessä. Useat ystäväni jotka ohjelman ovat nähneet ovat siitä minulle hehkuttaneet jopa siinä määrin, että kateuden musta kyy on iskenyt sieluuni. Olisiko mahdollista uusia ohjelma vielä tämän kevään kuluessa niin, että minä ja muut ohjelman ohi "nukkuneet " sen näkisivät?

Julkaistu lauantaina 30.01.2010 2 kommenttia 137 suositusta

Suosittele137 Suosittelee

Lähetä linkki

Olmi

Minäkin näin konsertista vain loppuhännät, mutta hurahdin tähän nostalgiaan. Tästä oli seurauksen se, että ostin Amatzonista kaikki Max Raaben DVD:t ( 4 kpl ) ja CD -kokoelman "In der Bar". Pikku haaste näiden kuuntelussa on se, että lukion saksasta on 30 vuotta ja välispiikit eivät oikein aukea, eikä italiakaan ( Rooman konsertti ) ole hallussa. Musiikista ja visualisuudesta minä nautin erittäin paljon. Kuitenkin kaiken kaikkiaan toivon näkeväni Waldbuhnen konsertin tekstitettynä televisiosta.

Sigmund

Täytyi kysyä kirjastosta josko Max Raaben DVD Live Berlin (Waldbuhne)löytyisi. No kaukolainalla sen sain eikä minunkaan saksalla kaikki auennut, mutta Waldbuhne DVD:ssä sai tekstin onneksi englanniksi. Aivan loistava keikka ja bändi on todella taitava. Kesällä Saksaan ja Palast Orchesterin keikalle.

Kirjoita uusi kommentti


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.