YLE Teema

 

Olisikohan mitenkään mahdollista, että uusisitte sarjan Nooan saari. Olen yrittänyt löytää siitä myyntiversiota, mutta en ole onnistunut siinä. Pojanpoikani on kohta 5v.ja haluaisimme matkata saarella mainioiden ystäviemme kanssa.

Julkaistu sunnuntaina 31.01.2010 23 kommenttia 303 suositusta

Suosittele303 Suosittelee

Lähetä linkki

Anonyymi

samaa mieltä. Haluaisin katsoa lapsuuteni lempiohjelman vielä kerran :(

Anonyymi

Täälläkin ollaan samaa mieltä! Tätä sarjaa on kovasti ikävöity ja kun sitä myyntiversiotakaan ei tosiaan löydy niin.. Olisi se ihana nähdä taas!

Anonyymi

Ehdottomasti olen minäkin samaa mieltä! Nooan saari oli yksiä parhaimpia ohjelmia mitä nuorempana televisiosta tuijottelin. Samaan syssyyn menee ehdottomasti myös Kaukametsän pakolaiset!!

Anonyymi

Minäkin kannatan! Itse katselin aina pikkuisena Nooan saarta ja pidin siitä todella paljon.

Anonyymi

Meilläkin haluttaisiin katsella Nooan saarta uudelleen, oiskispoiskis! Kaptenski ja Sasha pieni muurahaiskarhu olivat yksi parhaita lastenohjelmia -jopa isä heräsi aamulla katselemaan :)

Anonyymi

Aivan samaa mieltä olen! Haluaisin nähdä vielä yhden kerran tämän sarjan:)

Anonyymi

Kyllä! Ehdottoman mahtava ohjelma! Varsinkin se, mikäseolikaan, pieni ruskea kärsäotus joka hoki koko ajan jotain samaa äännähdystä... Ihan paras! Siitä uusintoja ensitilassa!

*sama kun edellinen*

Se hoki se otus että "oishkipoishki"! Se oli NIIN sympaattinen! SEN HALUAN TAKAISIN!

Anonyymi

Kannatetaan! Yksi lapsuuteni parhaimmista sarjoista!

Anonyymi

Todellakin. Ruotsin kanavalla näyttää pyörivän mut jaksoja ei löydy ees areenasta.

Anonyymi

Meikäläisellä tuli ihan muutama päivä sitten äkillinen muisto tästä sarjasta (samalla kun katselin sairasvuoteella Muumeja ja Babaria...) ja pienen googlailun jälkeen löysin nimenkin. Voi, tämän sarjan jos uusisitte! Olisi niin nostalgista katsella lapsuuden lempisarjaa :-) Ja nyt kun joku tuli maininneeksi Kaukametsän pakolaiset, niin sitäkin on hieman ikävä...

epätoivoinen lisäys

En haluaisi parkua, mutta tätä ohjelmaa ei tunnu löytyvän mistään ja on todellatodellatodella kova ikävä! Vanhat kunnon lastensarjat kunniaan, herätys!

Anonyymi

Suomenksi puhuttu versio uusintaan kiitos.
Siinä oli onnistuneet äänivalinnatkin mm. Vesa Vierikko piisamimaamyyrä "sasha"

vielä kerran

tosiaan ihana sarja oli <3 tahtoisin nähdä vielä kerran ja vielä enemmän ostaa..

Anonyymi

Vielä näinkin monennes pyyntö. UUDELLEEN!

Anonyymi

oiski poiski, Nooan Saari pyörimään!

Anonyymi ylioppilas

haha, illal iski nukkumaan mennessä nii aidot muistot mieleen jostain sarjasta jääkarhusta saarella. tuli nimiki lopulta mielee, oli pakko käydä kuuklaa vähä et mikäs tää nyt oli. iha paras sarja.

Vanja eno

Voisiko Yle:n edustaja kertoa vaikka tällä palstalla, miksi suomenkielistä Nooan saarta ei saada uusintana? Ruotsinkielisenä se on onnistunut.

Anonyymi

Täällä toivottas samaa, elikkäs Nooan Saari ja Kaukametsän Pakolaiset uusintaan.

Anonyymi

SAMAA MIELTÄ, UUSIKSI NUO KAKSI SARJAA!!

Rasmus ja ukki

Pojanpoikani täyttää kohta 8vuotta ja vieläkin odotamme nooan saarta ja Nooaa, Sachaa, Ottoa, Ulpua, Rexiä ja kaikkia muita ystäviämme.

Anonyymi

samaa mieltä Kaukametsän pakolaiset ja Nooan arkki takaisin ruutuun. Nykyajan lastenohjelmat ovat aivan liian väkivaltaisia!

Anonyymi

Voi, pitkään on täälläkin toivottu Nooan saaren uusintoja! Olisi ihan mahtavaa, jos niitä saisi vaikka Areenaan näkyville:)

Kirjoita uusi kommentti


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.