YLE Teema

 

Laitoin jo palautetta tästä aiheestani, mutta jostain syhystä ette reagoineet siihen mkitenkään. Josko nyt vastaisitte?! Voisiko sarjalle Tyhmiä kysymyksiä musiikista saara Areena-oikeudet? En kertakaikkiaan millään pysty katsomaan sitä (huonoina) lähetysaikoina! Vastaustanne Palaute-sivulle odottaen, katselijanne

Julkaistu torstaina 27.03.2014 1 kommenttia 11 suositusta

Teema vastaa: Valitettavasti tämä sarja on niin vanha, että sitä tehtäessä ei ole sovittu nettioikeuksista. Meillä ei näin ollen ole mahdollisuutta julkaista sitä Areenassa.
Harmi jos sarjan lähetysaika ei ole sopiva. Luultavasti se kuitenkin uusitaan vielä myöhemminkin, ehkä parempaan aikaan.

Suosittele11 Suosittelee

Lähetä linkki

Susanna Siekkinen

Kertakaikkisen hieno sarja, josta olen vahingossa onnistunut näkemään vain 3 jaksoa. Toisen näkemäni jakson jälkeen aloin tutkia, että mikä ohjelma on kyseessä. Tämähän onkin sarja ja olen missannut suurimman osan jaksoista. Arvatkaa harmittiko? Nyt löysin Telsu.fi:stä yhden jakson tulevan esitysajan (1.6.) ja laitoin kaikki hälytykset päälle etten missaisi sitä. Haluaisin nähdä kaikki jaksot. Toivon uusintoja ja säännöllisiä esitysaikoja. Toivon myös Yle Areenaan katselumahdollisuutta. Voisiko niitä nettiesityslupia kysyä jälkikäteen?

Kirjoita uusi kommentti


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.