YLE Teema

 

Kiitos Francon aika -sarjasta, se on aivan omiaan laatukanava Teemalle. Olen huolestuneena pannut merkille, että parista viime jaksosta on puuttunut espanjankielinen tekstitys. Pyydän, älkää luopuko alkuperäiskielisistä teksteistä! Olen ollut onnesta lääpälläni Teeman monissa sarjoissa olleen alkuperäiskielisen tekstityksen vuoksi. Olen toivonut, että tämä loistava palvelu leviäisi YLE:n muillekin kanaville.

Julkaistu maanantaina 15.02.2010 4 kommenttia 265 suositusta

Teema vastaa: Valitettavasti kustannussyistä johtuen YLE Teema on joutunut luopumaan espanjakielisestä tekstityksestä kevätkaudella jatkuneessa Francon aika -sarjassa.

Suosittele265 Suosittelee

Lähetä linkki

Anonyymi

Samoin, mielestäni on valitettavaa, ettei espanjankielistä tekstitystä ole, eikä YLE näytä piittaavan digitalisoinnin tuomista mahdollisuuksista, joita aikanaan niin kovin hehkutti.

Anonyymi

Olen katsonut jokaisen jakson ihanasta Francon aika-sarjasta.
Varaamme joka maanantai-ilta aikaa tälle hyvintehdylle katselunautinnolle.
Kiitoksia, toivottavasti sarja ei lopu koskaan....

Henna

Francon aika on yhteinen harrastuksemme mieheni kanssa. Silloin meillä on kännykätkin kiinni, ja meitä ei saa tuona aikana häiritä mitenkään.
Sarja on aivan ihana, olemme myös katsoneet joka jakson, kiitokset hyvästä tv-sarjasta.

Simo

Hyvä kieliohjelmien tuottaja Teemalla.
Monet kiitokset espanjankielisstä ohjelmasta "Francon aika". Kerroitte, että keväällä 2010 jouduitte kustannussyistä luopumaan espanjankielisen tekstiraidan tuottamisesta kielen opiskelijalle. ONKO NÄIN MYÖS SYKSYN 2010 AIKANA TILANNE????
MUTTTA VALITETTAVSTI NÄYTTÄÄ SILTÄ, ETTÄ ESPANJANKIELISTÄ TEKSTITYSTÄ EI SAA DIGIBOXIN KAUTTA tv-RUUDULLE. OLEN YRITTÄNYT KAIKKIA KEINOJA
LÖYTÄÄ MAHDOLLISUUS SAADA TEKSTITYS ESPANJANKIELISEKSI. KOSKA TÄMÄ EI NÄYTÄ ONNISTUVAN, NIIN IHMETTELEN KYLLÄ SITÄ, MIKSI ETTE OLE KERTONEET TÄTÄ RATKAISUANNE VÄLITTÖMÄSTI UUDEN OHJELMASARAJN ALUSSA SYKSYLLÄ 2010 JA MIKSEI MYÖS OHJELMAKUULUTUKSEN YHTEYDESSÄ ! ?
Kyllä uskoisi, että rahaa enverran löytyisi, että espanjakielisen tekstityksen olisi mahdollisuus rahoittaa. ON paljon ohjelmia. joiden esittäminen TV:ssä on melko tarpeetonta, löäytyy esim. salapoliisiohjelmiin verhottuja murhia ja väkivallan esityksiä päivittäin kanavilla, josta ne on vain etsittävä.

Kirjoita uusi kommentti


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.