YLE Teema

 

Ajatuksenjuoksuni on ilmeisesti täysin erilainen kuin Teeman sivujen uudistajalla, sillä nykyisin minun on huomattavasti vaikeampi löytää ohjelmia täältä. Toisekseen ohjelmistovastaavalla näyttää myös olevan hyvin erilainen ohjelmamaku kuin minulla, sillä oopperaa ei näytä enää tulevan juuri ollenkaan. Kaikki kevään oopperat ovat uusintoja. Muutenkin klassinen musiikki näyttää olevan hyvin pienessä osassa tällä kanavalla. Huomaan katsovani tätä kanavaa aina vain vähemmän. Ikävää, kun ei muutakaan ns. kulttuurikanavaa ole saatavilla. Onneksi sentään alkaa kohta Talo Ranskassa, että löytyy täältä minullekin jotain, siitä kiitos jo etukäteen.

Julkaistu sunnuntaina 21.02.2010 1 kommenttia 60 suositusta

Teema vastaa: Oopperaa tulee samaan tapaan kuin aina ennenkin ohjelmapaikalla Parrasvalot. Parrasvaloissa on tänä keväänä tarjolla mm. La Bohème, Ruusuritari, Ovela kettu, Cadmus ja Hermione. Lisäksi Kausikortti nähdään kerran kuussa helmikuusta lähtien. Ensimmäisessä Kausikortissa pääosasa on Juha Uusitalo ja tämähän esitetään 28.2. klo 20.55. Toivottavasti tästä tarjonnasta löytyy jotakin kiintoisaa katsottavaa myös sinulle.
Nettisivujen suhteen selailtavuutta pyritään parantamaan jo nyt keväällä, mutta toki painopiste sivuilla on hieman erilainen kuin entisillä.

Suosittele60 Suosittelee

Lähetä linkki

Kommentit

Jyrki Nokkonen ,ohjelmahankkija

Em.kevään oopperoista kolme neljästä on tuoreita ensisesityksia eli Ruusuritari(Baden Baden),Ovela kettu(Pariisi) ja Cadmus & Hermione(Pariisi).Oopperaa nähdään vastaisuudessakin ainakin kerran kuukaudessa sunnuntai-iltaisin.

Anna palautetta

(esim. ohjelma, josta annat palautetta tai kysyt)
(jos haluat, että vastaamme)
CAPTCHA
Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.

Lähetä sähköpostia

Lähettäjän nimeä ja sähköpostia ei ole välttämätöntä ilmoittaa lomakkeessa. Niitä kuitenkin tarvitaan, jos toivot vastauksen kysymykseesi.

Lähetä palautteesi tekstiviestillä

Voit lähettää kanavalle palautetta myös tekstiviestillä numeroon 17279.
Kirjoita viestin alkuun: teema (välilyönti) palaute (välilyönti) oma viestisi.
Viestin hinta on 0,50 euroa

Yhteystiedot

Kanavaesittelysivuilta löydät YLE Teemalaisten suorat yhteystiedot