YLE Teema

 

Voisitteko vihdoinkin näyttää vanhan Rockilta Pasilassa -konsertin vuodelta 80 tai 81. Mukana Pelle Miljoona Oy, Bluesounds, Hanoi Rocks, Pekka Pohjola Group, Hurriganes. Samoin Rokkidiggari-leffakin ois nasta nähdä.

Julkaistu torstaina 13.01.2011 0 kommenttia 98 suositusta

Teema vastaa: Hauskaa, että TV-arkiston uusintaohjelmat kiinnostavat sinua! Kaipailemasi Rokkidiggari tulee kesän kynnyksellä ruutuun vuosikymmenten tauon jälkeen. Esityspäivä on 31.5. - ja viikkoa aiemmin esitetään myös kiertueleffa Saimaa-ilmiö.
Toinen toiveohjelmasi, Rockilta, lähetettiin 28.2.1981 suorana lähetyksenä, joten parituntisesta ohjelmasta ei valitettavasti ole olemassa lähetysnauhaa.
Vain osa ohjelmasta on säilynyt, (esimerkiksi paljon kyseltyä Hurriganesin osuutta ei ole tallella), ja säilyneestäkin materiaalista osa on teknisesti esityskelvotonta. Parhaiten säilyneet osuudet löydät kuitenkin Ylen Elävästä arkistosta: Pekka Pohjola Group, Pelle Miljoona Oy ja Hanoi Rocks. Nämä löytyvät, jos menet Ylen Elävään arkistoon, ja kirjoitat hakusanaksi "Rock-ilta". Hauskoja hetkiä Suomi-rockin parissa!
Harto Hänninen
Yle Kulttuuri / Teeman TV-arkisto

Suosittele98 Suosittelee

Lähetä linkki

Kirjoita uusi kommentti


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.