YLE Teema

 

Voisiko teemalla lähettää pitkästä aikaa Liisamaija Laaksosen kirjoittaman "Irti maasta". Olisi hienoa katsoa se uudelleen. Kiitos! terveisin Roosa

Julkaistu maanantaina 07.02.2011 9 kommenttia 188 suositusta

Suosittele188 Suosittelee

Lähetä linkki

Anonyymi

Ehdottomasti toivoisin samaa! Elokuva on mahtava poikkileikkaus suomalaisuuden ytimeen ja aikakautensa helmi. Mahtavat näyttelijät! t. Terhi

Bnonyymi

Kyllä, Irt Maasta on mielettömän hyvä TV näytelmä. Joka saa ajattelemaan ja nauramaan yhtä aikaa. Todistus siitä, miten tärkeää ja hyvää kotimainen tv draama/komedia voikaan olla ja varmasti kalleudestaan huolimatta sen väärtti.

Neulaa ja lankaa

Irti maasta, olisi mukavaa nähdä uudelleen. Tämä armoitettu koomikko Risto Salmi on tunnettu näyttelijä mm. TV-sarjoista Maalaiskomediassa.

Lehti kerhon juhlimista ruotsinlaivalla parhaimmillaan.

Ehdottomasti!

Penskana näin sen, löytyy kyllä vanhempien vhs-hyllystä, mutta nauhalta on ääni hävinnyt lähes kokonaan, ja melkein kuvakin. Kuolemattomia lausahduksia on jäänyt mieleen siitä rainasta (näitä viljellään pikkusiskon kanssa edeelleen)... "Jumalauta! Näähän on polovisukat!" - "Eksää riissu?" "E!!!" - "Hiki tippuu joka karvan päästä..." - "Missä mennään?" "Irrti maasta." -Joo näyttäkää uudestaan! Ja olis kiva jos olisi mahdollisuus saada dvd-nä!

Risto-.fani

Tämä Irti Maasta oli niin hauska, huviottava ja todentuntuinen, että tämä olisi ihan pakko saada uusintaan ja pikaisesti.
Risto Salmi ja Eeva-Maija Haukinen oli loistava pariskunta. Maritta Nordberg ja Maija Karhi näyttivät koko Suomen kansalle, millaisia monet vanhatkin naiset ovat humalassa.

Tää oli siis niiin hyvä!!

Anonyymi

ja tänään se tulee klo 22.00 Teemalta! Mahtvaa, johan tätä on yli 20 vuotta odotettukkin! Kiitos!

Neulaa ja lankaa

Loistavaa Yleltä toive uusintana irti maasta toteutuu keskiviikkona 12.10.2011 klo 22.00 YLE Teema.
Kiitos

Uusi mahdollisuus

Uusintana Teemalla sunnuntaina 16.10.2011 klo 15.40.

Anonyymi

Aivan Loistava sarja. Uusintaa toivotaan mahdollisimman pian :D

Kirjoita uusi kommentti


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.