YLE Teema

 

Hienoa, että nähdään nämä suomen varhaiset euroviisukarsinnat! Onko myös mahdollista, että itse näiden vuosien (tai muidenkin)varsinaiset loppukilpailut näytettäisiin, toivottavasti lähiaikoina?! Nähdäänkö 2006 karsinta uusintana seuraavana sunnuntaina (tai minä ajankohtana?), on nimittäin monelle liian myöhäinen esitysaika, ja nuoriso ainakin muualla juhlimassa, silti tällaiset helmet haluaisi katsoa?

Julkaistu tiistaina 26.04.2011 0 kommenttia 58 suositusta

Teema vastaa: Euroviisujen loppukilpailujen uusiminen ei ole ihan yksinkertaista, sillä Ylellä ei ole niihin oikeuksia. Ne ovat joko loppukilpailun järjestäneen maan yleisradioyhtiöllä tai Euroopan yleisradiounionilla EBU:lla, ja artisteilla voi olla vielä erillisiä sopimuksia näiden tahojen kanssa.
Saimme luvan esittää Euroviisufinaalin 2006 Ateenasta Teemalla yhden kerran, joten uusintaa ei valitettavasti ole luvassa. Vappuaaton esitys kannattaa siis tallentaa.
Vappuaaton teemaillassa esitettävä uusi kaksiosainen dokumentti Euroviisujen salattu historia sen sijaan uusitaan 10. ja 17.5., ja se näkyy myös Areenassa.

Suosittele58 Suosittelee

Lähetä linkki

Kirjoita uusi kommentti


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.