Jäähyt EPa 2x2 min Kärpät 5x2 min

Alkuun
#46973 - 17-10-2004 13:54 Re: PORIN KÄRPÄT MESTARI 2004
Member

Porin Kärpät on johtanut sarjaa jo 13kk putkeen alkaen syyskuusta 2003. Kesä oli toki välissä.
Alkuun
#46974 - 17-10-2004 15:51 Re: PORIN KÄRPÄT MESTARI 2004
Member

Sarjajohto säilyi, kiitos Ukun, joka voitti RB:n 9-8.

Member

Mylläri sai Ensoa vastaan sormivamman, joka tikattiin ja hän on poissa parisen viikkoa.
Alkuun
#46977 - 19-10-2004 00:56 Re: PORIN KÄRPÄT MESTARI 2004
Member

Huippukaukista oli tarjolla 9.10 ja itse päädyin hallilla munamankelilla kaatosateessa, onneksi oli kypärä päässä ja kuumaa saludoa odottamassa.

Paluumatka sujui sekin kaatosateessa, mutta viitisen kilsaa polkee kuka vaan päästäkseen hallille kattomaan huippukaukista. Myöhemmin samana iltana mökillä odotti ihana sauna ja taisi merivesikin olla sopivan lämmintä.

No itse peliin, jossa oli ainekset huippukaukismatsiin. Raumalaiset dumarit vihelteli, joka hipasun, kakkosia tuli enemmän kuin koskaan minun aikanani 1998 eteenpäin. Kärpät dominoi ja piti Bewen aisoissa YV-peli nosti Bewen tasoihin, mutta "kissa ja hiiri" -leikki jatkui.

Tässä virallinen raportti:

Mestari näytti Bewelle kaapin paikan

Kärpät - Bewe 11-8 (4-2, 2-2, 5-4)

Viime kevään finaalipari kohtasi toisensa ensimmäistä kertaa tällä kaudella hallitsevan mestarin Kärppien kotiluolassa Porissa. Bewe joutui nöyrtymään tälläkin kertaa vahvempansa edessä. Ottelu oli parhaasta päästä. Kärpät onnistui hankkiutumaan Mika Ahonkiven (3+0) esimerkillä 6-2-johtoon toisen erän alkupuoliskolla, mutta Bewen Pasi Vikströmillä (3+0) ja Sami Häppölällä (2+1) oli vielä sanansa sanottavana. Bewe kavensi kahdella maalilla ennen erätaukoa ja nousi viimeisessä erässä tasoihin. Sen jälkeen alkoivatkin maalijuhlat kentän molemmissa päissä. Kärppien osumatarkkuus oli hiukan parempi ja se selviytyi ottelusta voittajana. Ahonkiven ohella avainhahmoja olivat tutut nimet Vesa-Matti Myllyniemi (3+0), Mikael Kotkaniemi (1+3) ja Tero Nieminen (2+0). Nieminen iski voittomaaliksi jääneen Kärppien yhdeksännen osuman ja ratkaisevan tuntuisen 10-8-maalin ajassa 53.28. Beweläisistä parhaat tehot keräsi Rami Koivisto (2+2).

GIGANTTIpelaajina palkittiin kolmen maalin miehet Ahonkivi ja Bewen Vikström.

Alkuun
#46978 - 19-10-2004 01:01 Re: PORIN KÄRPÄT MESTARI 2004
Member

Kärpät jatkaa liigakärjessä

EPa - Kärpät 4-10 (1-4, 1-4, 2-2)

Hallitseva mestari Porin Kärpät ei antanut Enson Pallon yllättää itseään. Kärpät vei ottelun tasaisen varmalla suorituksella. Porilaiset hoitivat molemmat kaksi ensimmäistä erää maalein 4-1, ja lopussa oli varaa vähän jäähdytelläkin. Tilanne oli kolmannen erän alussa jo 9-2 Kärpille, joten vieraiden keskittyminen ei välttämättä ollut enää huipussaan. Normaalisti kovia tehoja EPassa takova Tommi Huovinen (1+0) ei tällä kertaa saanut peliään rullaamaan toivotulla tavalla. Petri Koskenkanto (2+2) ja Mika Ahonkivi (2+1) olivat ottelun ainoat kahden maalin miehet. Kärpät sai hallinnastaan huolimatta huomattavasti enemmän rangaistuksia kuin EPa. Kotijoukkueelle tuomittiin vain kaksi pientä rangaistusta, kun porilaiset saivat kuusi kaksiminuuttista.
GIGANTTIpelaajat olivat EPan Mika Nuora (1+1) ja Kärppien kapteeni Mikael Kotkaniemi (0+2).

Alkuun
#46979 - 19-10-2004 11:44 Re: PORIN KÄRPÄT MESTARI 2004
Member

17.10.2004 11:21:11
NIEMEN HUIPPUPELI VARKAUDESSA

Kotijoukkue aseeton porilaisten vauhdissa

Maalivahti Hannu Niemi nousi päärooliin lauantain ottelussa EPa-Kärpät. Niemen loistotorjunnat varsinkin toisessa erässä ratkaisivat voiton porilaisille.

Ottelun avauserää hallitsi vierasjoukkue Kärpät, joka kuittasi avausmaalin jo runsaan minuutin pelin jälkeen. Petri Koskenkannon laukaus yllätti kotijoukkueen maalivahdin täydellisesti. Seitsemän minuutin pelin kohdalla nähtiin ikävä loukkaantuminen, kun kotijoukkueen pelaajan maila teki pahaa jälkeä Vesa-Matti Myllyniemen kahteen sormeen. Myllyniemen pelit keskeytyvät varmasti joksikin aikaa. Porissa kuvat näyttävät onko kyseessä pitempiaikainen sairasloma. Avauserä meni kuitenkin vieraille puhtaasti 1-4 vaikka tehomies kaukalosta puuttuikin.

Toisessa erässä astuivat kuvaan jäähyt ja kotijoukkue pääsi pelaamaan viidellä kolmea vastaan. Niemi kesti maalilla hienosti ja kun koko joukkue taisteli, mentiin päätöserään vieraiden 2-8 johtoasemassa.

Kolmas erä oli enemmän sitten vain pelailua ja päätöslukemat 4-10 iski Mika Ahonkivi jo kuusi minuuttia ennen loppua. Vieraiden riveistä erottui maalivahti Niemen lisäksi koko ajan parantava Petri Koskenkanto ja puolustuksessa tehokkaasti luutinut Marko Sten.

Kärpät jatkaa otteluitaan ensi sunnuntaina 24.10. klo 14. Isomäen pyhättöön saapuu RJB Riihimäeltä

Alkuun
#46980 - 19-10-2004 19:06 Re: PORIN KÄRPÄT MESTARI 2004
Member

tarkemmat tiedot Myllärin vammasta tulevat, kun olen yhteydessä seurajohtoon.

Member

Myllyniemen puuttuminen vaikuttaa varmasti hyökkäyspeliin sunnuntaina. Onneksi materiaali on laaja.