#47006 - 31-10-2004 00:32 Re: PORIN KÄRPÄT MESTARI 2004

Ei tule olemaan helppo peli huomenna. Vastassa on liekeissä oleva Pasi Tuominen.
#47007 - 31-10-2004 15:33 Re: PORIN KÄRPÄT MESTARI 2004

Alkuun
#47008 - 31-10-2004 17:33 Re: PORIN KÄRPÄT MESTARI 2004
Member

Kärpille murskavoitto Turussa
(31.10 16:35) Kaukalopalloliigan mestarijoukkue Porin Kärpät jyräsi vieraspelissään Turussa paikallisen Pyrkivän kumoon rökäleluvuin 20-4 (3-3, 8-0, 9-1). Kärpistä maalintekijöinä kunnostautuivat Mika Ahonkivi ja Petri Koskenkanto, jotka iskivät neljä maalia mieheen. Kari Syväsalmen ja Mikko Leppälammin saldoksi merkittiin kolme maalia. Kärppien maalivahti Hannu Niemi torjui pallon 22 kertaa. Vastustajan maalivahti oli pallon tiellä 50 kertaa.

olivat Mika Ahonkivi (4+2), Mikko Leppälampi (3+2), Kari Syväsalmi (3+2), Mika
Kotkaniemi (2+3) ja Petri Koskenkanto (4+0). Pyrkivän romahdus turhautti selvästi joukkuetta, jolle tuomittiin ottelussa 40 jäähyminuuttia Kärppien kuutta vastaan. Järkyttävä tasoero ei selity pelaajamateriaalilla, vaikka Kärpillä onkin kasassa kova yhdistelmä. Pyrkivä taisteli kuitenkin hyvin ensimmäiset 20 minuuttia. Sen jälkeen iski asenneongelma. Kaukalopalloliigan joukkueet ovat varmasti tasaisempia kuin mitä tämä ottelu antoi ymmärtää. Kärppien Ahonkivi nousi kuuden pisteensä ansiosta yksinään Kaukalopalloliigan pistepörssin kärkipaikalle. Hän on takonut kuudessa ottelussa tehot 18+7=25.
Viisi tehopistettä kerännyt Kotkaniemi palkittiin Kärppien Giganttipelaajana.
Myös turkulaisten riveistä löydettiin joukkueensa paras pelimies. Hän oli Mikko

Alkuun
#47010 - 02-11-2004 16:37 Re: PORIN KÄRPÄT MESTARI 2004
Member

Ahonkivi on lokakuun pelaaja 6 ottelua 18+7 ja maali- sekä pistepörssin käkipaikka.
Alkuun
#47011 - 02-11-2004 17:14 Re: PORIN KÄRPÄT MESTARI 2004
Member

Lokakuun pelaaja on Mika Ahonkivi

Porin Kärppien hyökkääjäpelaaja Mika Ahonkivi on valittu Kaukalopalloliigan lokakuun pelaajaksi.

Neljättä kauttaan liigassa pelaava 28-vuotias kaukalopalloilijan prototyyppi (176 cm ja 70 kg) on paukutellet jo kuudessa ottelussa pistepörssin ykköstilaan oikeuttavat 25 pistettä (18+7). Kautta-aikain tilasto näyttää 96 pelattua ottelua, joissa on syntynyt 197 pistettä (118+79). Ahonkiven tahti on tällä kaudella todella murskaava, yli 4 pistettä / ottelu. Porin Kärpät johtaa odotetusti liigaa kannoillaan pahat haastajat Bewe, RB Oulu ja RB-93 Lappeenrannasta.

Alkuun
#47012 - 03-11-2004 13:36 Re: PORIN KÄRPÄT MESTARI 2004
Member

03.11.2004 10:34:01
PYRKIVÄ - KÄRPÄT 31.10.

Maalitilastot täältä

I erä 1-1 Mikael Kotkaniemi (Mika Ahonkivi)

Maalimäärässä kaksikymmentä täyteen

Porin Kärppien loistavat esitykset jatkuivat sunnuntaina Turussa, kun kotijoukkue Pyrkivä sai tuntea porilaisten nykykunnon 4-20 tappiolukemin.

Ottelun ensimmäinen erä ei vielä näyttänyt, että ottelussa olisi lopulta noin suuri tasoero, mitä se sitten oli. Pyrkivä siirtyi jopa johtoon, kun peliaikaa oli pelattuna vajaa viisi minuuttia. Kärppien Mikael Kotkaniemi tasoitti kyllä heti minuutin päästä ja yhdeksän peliminuutin kohdalla vieraat johtivat jo kahdella maalilla. Hyvistä paikoista huolimatta porilaisten maalit jäivät kolmeen ensimmäisessä erässä, mutta kotijoukkue iski pelin tasoihin kahdeksassa sekunnissa.

Toiseen erään luisteli vain yksi joukkue. Kärpät iskivät tasaiseen tahtiin maaleja ja porilaisten maalilla Hannu Niemellä ei ollut torjuntoja kuin nimeksi. Toinen erä kirjattiin Kärpille puhtaasti 0-8 lukemin. Toisessa erässä kotijoukkue keskittyi vain jäähyihin ja pelaaminen ei jostain syystä enää kiinnostanut.

Kolmannessa erässä porilaisten vauhti ja taito vain lisääntyivät ja kaikkien vaiheiden jälkeen ajassa 58.43 joukkueen kapteeni Mikael Kotkaniemi iski loppulukemat 4-20 Kärpille.

Porilaisten parhaita olivat Mikael Kotkaniemi kahdella maalillaan ja kolmella syötöllään, Mika Ahonkiven saldoksi tuli neljä maalia ja kaksi syöttöä. Kolmeen maaliin pääsivät Mikko Leppälammi, Petri Koskenkanto ja Kari Syväsalmi.

Joukkue jatkaa pelejään ensi lauantaina vieraissa Riihimäellä BJBtä vastaan. Seuraava kotiottelu pelataan lauantaina 13.11. klo 19 jolloin Poriin saapuu Enson Pallo Varkaudesta.

BJB - KÄRPÄT 6.11.

I erä 0-1 Kari Syväsalmi (Tero Nieminen)
4-2 Mikko Peltonen (Tero Nieminen)
4-3 Mikael Kotkaniemi (Mikko Leppälammi)

Kapteeni ratkaisi tasaisen ottelun

Porin Kärppien liigapelit jatkuivat lauantaina Riihimäellä, jossa paikallinen BJB haastoi mestarit tositaistoon.

Viime kauden pronssijoukkue BJB johti ottelua ensimmäisessä erässä jo 4-1, mutta Kärpät kavensi ennen erätaukoa vielä kahdella maalilla. Mainittakoon, että kotijoukkue iski kolme maalia 49 sekunnissa porilaisten verkkoon.

Toisessä erässä tehtiin vain yksi maali, kun Kärppien Hannu Tala tasoitti ottelun lukemiin 4-4. Ottelun toinen erä oli täysin vieraiden, mutta kotijoukkueen maalissa pelannut Mikko Järvinen torjui loistavasti.

Porilaiset ryhdistäytyivät kolmanteen erään ja pakkopisteet matkasivat lopulta Poriin 6-8 lukemin. Mikael Kotkaniemi oli ratkaisevassa asemassa kolmella maalilla ja yhdellä syötöllä. Mika Ahonkivi kartutti pistetiliään kolmella syötöllä.

Ilman loukkaantumisia Kärpät ei päässyt tässäkään pelissä, kun Petri Koskenkannon nivus revähti jo ensimmäisessä erässä. Vamman tarkempi laatu selviää alkuviikolla.

Kärppien seuraava ottelu pelataan ensi lauantaina Porissa, kun Enson Pallo Varkaudesta mittaa porilaisten nykykunnon. EPa voitti viikonloppuna UKun ja RB Oulun.

joukkueensa kapteenille Mikael Kotkaniemelle (3+1) tarvittavat maalipaikat
Kärppien vierasvoittoon päättyneessä ottelussa BJB:tä vastaan. BJB oli vahvan alun ansiosta parhaimmillaan 4-1-johdossa, kun Nikolai Simonen (2+0) ja Jarkko Virolainen (1+1) olivat päässeet kurittamaan kärppälaumaa. Vieraat onnistuivat kirimään tasoihin toisen erän lopussa. Erän ainoa ja samalla tasoituksen tuonut maali kirjattiin Hannu Talalle (1+1). Päätöserän puolivälissä Kärpät karkasi heittämällä johtoon. Porilaiset tekivät vajaassa neljässä minuutissa kolme maalia, ja pisteiden kohtalo oli selvä.
BJB:n Giganttipelaaja oli maalivahti Mikko Järvinen, joka piti 55 torjunnallaan
kotijoukkuetta pitkään mukana voittotaistelussa. Kärppien Giganttipelaajaksi
valittiin hattutempun iskenyt Kotkaniemi.

Alkuun
#47020 - 11-11-2004 17:27 Re: PORIN KÄRPÄT MESTARI 2004
Member

11.11.2004 13:27:56
KÄRPÄT -EPA LAUANTAINA

Kärppien riveistä sivussa Myllyniemi ja Koskenkanto.

Porin Kärppien kotiottelut jatkuvat tulevana lauantaina klo 19 alkaen. Porin Kärpät saa vieraita Varkaudesta, kun Enson Pallo saapuu mittaamaan sarjakärjen päiväkunnon.

Kärppien riveistä puuttuvat varmuudella sormivammainen Vesa-Matti Myllyniemi ja viimeksi Riihimäellä nivusensa loukannut Petri Koskenkanto. Myös tiistain harjoituksista kuumeen vuoksi puuttuneen Mika Ahonkiven tilanne on vielä täysin auki tätä kirjoitettaessa.

Porin ottelun myöhäinen alkamisaika johtuu siitä, että Porissa käydään tulevana viikonloppuna veteraanien jääkiekkoturnaus ja molemmat hallit on varattuna tapahtuman järjestämiseen.

Loc: Tois pual jokke
pyrkivällä on huomenna peli ensoa vastaan, toivotaan väsynyttä vastustajaa. Kärpät oli pyörittänyt voiton 11-3 ilman Koskenkantoa ja Myllyniemeä.