8-9 Mikko Peltonen (Vesa-Matti Myllyniemi)

Jäähyt UKP 2x2 min Kärpät 4x2 min, 1x5 min, 1x10 min

#47044 - 10-12-2004 01:22 Re: PORIN KÄRPÄT MESTARI 2004
Member

09.12.2004 11:44:03
KÄRPÄT RATKAISI JATKOAJALLA

Peltonen maalasi lähietäisyydeltä

UKP ja Kärpät järjestivät todellisen trillerin Raumalla keskiviikkoiltana. UKP johti ottelua kolmeen eri otteeseen neljällä maalilla, mutta kokenut porilaisryhmä ryhdistäytyi lopulta jatkoaikavoittoon.

Ottelun alku oli porilaisille masentava. 51 sekunnin jälkeen UKP johti jo 2-0. Kaksi ensimmäistä vetoa päin maalia ja molemmat sisään. Jatkokaan ei tuonnut valoa porilaisaitioon, sillä 16 minuutin kohdalla ottelu oli jo 4-0 raumalaisille. Erän loppupuoliskolla Kärpät hiukan ryhdistäytyi, mutta tauolle mentiin UKPn 5-1 johdossa.

Valmentaja Härkälän ripitys erätauolla auttoi ja ajassa 27.48 Kärpät tuli jo maalin päähän. Mika Ahonkiven ottama typerä 5 minuuttinen vesitti takaa-ajon tuossa vaiheessa ja UKP siirtyi jäähyn aikana kolmen maalin johtoon. Jäähyn jälkeen Kärpät taas kiri 8-6 lukemiin ja se olikin tulos kahden erän jälkeen.

Kolmannessa erässä Kärpät sitten näytti, miksi se on hallitseva Suomen mestari. Se tuli väksin rinnalle ja jatkoajalla ajassa 62.45 Mikko Peltonen varmisti kaksi pistettä porilaisille. Mainittakoon, että joukkueen kapteeni Mikael Kotkaniemi sai kyseenalaisesti 2+10 min laitataklauksesta ajassa 52.24 ja Kärpät pelasi lopun ilman vakuuttavaa kapteeniaan. Tilanteessa raumalaispelaaja kyllä näytteli sen verran hyvin, että kutsu Rauman Kaupunginteatteriin on lähes varma.

Ottelun parhaat olivat voittajajoukkueen maalissa loistavan kolmannen erän pelannut Juha Lehti ja koko ajan parantava Vesa-Matti Myllyniemi. Raumalaisten parhaita olivat kolmen maalin Rami Välimaa ja Kari Elonen.

Kärpät pelaa ennen joulua vielä kerran. 19.12. sunnuntaina se kohtaa vierasottelussa Rinkeli Pallon Lappeenrannassa.

Member

Tässä on pitkä yli viikon tauko, miten vire säilyy?

Member

Huomenna kisapuistossa Kärpille riittää piste. Nyt ottelun vähemmän pelannut joukkue on Bewen kanssa 22 pisteessä.

Member

Oulun peli oli 2.kierroksella ja nyt Kärpillä on 10 ottelun voittoputki. Enemmän kuin meidän pyrkivä on voittanut tällä ja viime kaudella yhteensä.
Alkuun
#47053 - 19-12-2004 01:12 Re: PORIN KÄRPÄT MESTARI 2004
ulasuorin karhu Poissa.
Member

Rekisteröitynyt: 16-12-2004
Viestejä: 78
Kertakaikkiaan uskomattoman kova ryhmä tässä jalossa lajissa!
Alkuun
#47054 - 19-12-2004 18:08 Re: PORIN KÄRPÄT MESTARI 2004
Member

RB-93 - Kärpät 5-15 (2-5 0-7 3-3)

torjunnat silti RB 42 ja Kärpät 41

Niemi torjui upeasti ja Koskenkanto palasi kehiin.

Kärpillä on hirveä nippu!!

Joukkue teki 1 min 34 sekunnissa 5 osumaa entä tiedä onko liigan ennätys, mutta hurjaa tulitus on näköjään ollut.

Kärpät johtaa syyskauden jälkeen ja sillä 11 voiton putki!

Alkuun
#47055 - 19-12-2004 18:10 Re: PORIN KÄRPÄT MESTARI 2004
Member

ulasoorin karhu
Jäsen lähetetty 15 December 2004 22:24
--------------------------------------------------------------------------------

Kotkaniemi kuukauden pelaaja Kaukalopalloliigassa

Kaukalopalloliigan edustajat ovat valinneet joulukuun pelaajaksi Porin Kärppien kapteenin Mikael Kotkaniemen, 35. Kärpät johtaa liigaa.

Kotkaniemi on pelannut kaukalopalloliigassa yhteensä 121 ottelua, joissa hän on nakuttanut 259 pistettä. Kuluvan kauden pistepörssissä Kotkaniemi jakaa ykkössijan seurakaverinsa Mika Ahonkiven kanssa 50 pisteellä.

Ennen menestyksekästä kaukallopallouraansa Kotkaniemi pelasi jääkiekkoa SM-liigassa HIFK:n, Porin Ässien ja Kuopion KalPan riveissä.

Alkuun
#47057 - 21-12-2004 22:23 Re: PORIN KÄRPÄT MESTARI 2004
Member

Su 19.12.

Kärpät parempi syyskauden päättäjäisissä

RB-93 - Kärpät 5-15 (2-5, 0-7, 3-3)

Kärppien ei tarvinnut ponnistella ylen määrin kahden pisteen eteen matkattuaan Lappeenrantaan RB-93:n vieraaksi. Kaukalopalloliigan syyskauden viimeinen ottelu päättyi porilaisten selvään kymmenen maalin voittoon. Kärppien tehokas hyökkäyskalusto kaunisteli henkilökohtaisia pistetilejään roimasti. Petri Koskenkanto (3+4), Vesa-Matti Myllyniemi (4+2), Mika Ahonkivi (3+2) ja Mikael Kotkaniemi (3+0) saivat lähteä tyytyväisinä joulunviettoon. Ahonkivi ja Kotkaniemi ovat syyskauden pisteykkösiä koko liigassa. Ahonkiven saldo on 32+19=51 ja Kotkaniemen 20+29=49. Bewen Sami Häppölä on Kotkaniemen kanssa tasapisteissä lukemin 18+31. Kärpät pitää piikkipaikkaa myös sarjataulukossa. Tehottoman RB-93:n Jarno Huuhtanen (1+1) sai ottelun ainoana
lappeenrantalaispelaajana kasaan kaksi tehopistettä. 100. liigaotteluaan pelannut taskuraketti Pasi Kosunen (1+0) onnistui myös maalinteossa, ja hänet palkittiin RB-93:n Giganttipelaajana. Kärppien Giganttipelaaja oli maalivahti Hannu Niemi, jolle kertyi 41 torjuntaa.

Member

Ei tarvitse karhu on ennenkin osannut huolehtia itse itsestään.
Alkuun
#47060 - 22-12-2004 14:05 Re: PORIN KÄRPÄT MESTARI 2004
Member

20.12.2004 11:19:21
RB-93 - KÄRPÄT 19.12.2004

I erä 0-1 Petri Koskenkanto (Vesa-Matti Myllyniemi)
0-2 Jaakko Mäkelä (Tero Nieminen)
0-3 Mika Ahonkivi (Joacim Eklund)
2-4 Mikael Kotkaniemi (Petri Koskenkanto)
2-5 Vesa-Matti Myllyniemi (Kari Syväsalmi)

II erä
2-6 Vesa-Matti Myllyniemi (Petri Koskenkanto)
2-7 Mikael Kotkaniemi (Petri Koskenkanto)
2-8 Mika Ahonkivi (Petri Jussila)
2-9 Petri Koskenkanto (Mika Ahonkivi)
2-10 Mika Ahonkivi
2-11 Vesa-Matti Myllyniemi (Hannu Tala)
2-12 Mikael Kotkaniemi (Petri Koskenkanto)

III erä
3-13 Petri Koskenkanto (Vesa-Matti Myllyniemi)
3-14 Tero Nieminen (Jaakko Mäkelä)
5-15 Vesa-Matti Myllyniemi (Mika Ahonkivi)

Niemi palasi loistovireessä

Porin Kärpät lähti joulutauolle sarjajohdossa, kun se kukisti sunnuntain vierasottelussa Rinkeli Ballon puhtaasti 15-5. Ottelun hahmoina häärivät kentän parhaaksi palkittu maalivahti Hannu Niemi ja Petri Koskenkanto, joka teki kolme maalia ja syötti vielä neljä. Kauaksi hänen tehoistaan ei jäänyt Vesa-Matti Myllyniemi, joka värkkäsi neljä maalia ja syötti kaksi.

Ottelun alku oli tasaista vääntöä ja vasta kolmen minuutin kohdalla syntyi ensimmäinen maali. Porilaisten tehokaksikko Vesa-Matti Myllyniemi-Petri Koskenkanto oli asialla, jälkimmäisen toimiessa maalintekijänä. Ensimmäisen erän loppupuolella tuomarilinja katosi kokonaan, jopa niin pahasti, että peliä jatkettiin lopulta väärällä pelaajamäärällä kentällä. Jäähyjen ansiosta Kärppien piti saada viisi-kolme ylivoima, mutta jostain syystä peli jatkuikin viidellä neljää vastaan. Ottelua kyseinen episodi ei ratkaissut, mutta on käsittämätöntä ettei ottelun tuomareilla ja ottelua johtavalla otteluvastaavalla ollut säännöistä oikeaa toetoa. Erän loppusummerin soidessa Kärpät iski 5-2 lukemat ja ottelu oli tuon jälkeen ratkaistu.

Toisessa erässä oli jäällä vain yksi joukkue ja Kärppien voittolukemat erässä olivat murskaavat 7-0. Kolmas erä olikin sitten vain pelailua ja lopulta kotimatkalle lähdettiin porilaisten 15-5 voittolukemissa.

Ottelun hahmo oli maaliin palannut Hannu Niemi, joka teki ottelussa loistavia torjuntoja. Varsinkin toisessa erässä hän oli ilmiömäinen, vieden lopullisen uskon kotijoukkueelta. Vieraiden riveissä kunnostautuivat myös sairaslomalta palailevat Vesa-Matti Myllyniemi ja Petri Koskenkanto. Tuntuu siltä, että pieni sairasloma on poikaa ainakin näissä tapauksissa.

Porilaiset lähtevät nyt joulutauolle ja palaavat pelien merkeissä kuvaan loppiaisena. Raumalla pelattavassa ottelussa se kohtaa paikallisen UKPn. Porissa jatketaan 8 ja 9.1. jolloin ensin lauantaina sen vieraaksi saapuu RB Oulu ja sunnuntaina Utajärven Kuohu. Mainittakoon että juuri oululaisryhmä on ainoa, joka on pystynyt voittamaan porilaisjoukkueen.

Omasta ja joukkueen puolesta Oikein mukavaa Joulua!