Markko hylättiin...kun otti auton kyytiin kivenmurikan. Saattoi pelastaa jonkun osumasta siihen
#65321 - 07-09-2003 14:27 Re: Australian MM-ralli

Mistäköhän Markko sen kiven löysi, kun niitä ei Ausseissa aivan mahdottomasti ole?
#65322 - 07-09-2003 14:36 Re: Australian MM-ralli
Jäsen

Rekisteröitynyt: 20-06-2003
Viestejä: 669
ainoa johon voi ralliveikkauksessa ihminen enää luottaa on riku. muut säntäilevät ja hätäilevät.

järjetöntä muuten, että tommi lopettaa, paras suomalainen jo monen monessa loppukauden kisassa.

Alkuun
#65323 - 07-09-2003 14:40 Re: Australian MM-ralli
Jäsen

h e l i s t i n, semmoista se on kilvanajo: hätäilyä, säntäilyä ja riskinottoa, joilla eroja tehdään. Ilman niitä jokainen saisi saman ajan.
Alkuun
#65324 - 07-09-2003 14:56 Re: Australian MM-ralli
Jäsen

hyvää hyvyttäni veikkasin suomalaisia rikun lisäksi kolmen kärkeen. mutta olisihan se pitänyt arvata, tommi ajaa jäähyväiskiertuetta, ei siis kilpaa, ja bosse hätäilee.
Alkuun
#65325 - 07-09-2003 14:58 Re: Australian MM-ralli
Anonymous
Unregistered

Tommi on jäähdytellyt jo pitemmän aikaa! Eihän tuota enää edes muista koska viimeksi on ajanut kunnon sijoituksen.
Alkuun
#65326 - 07-09-2003 21:32 Re: Australian MM-ralli
error Poissa.
Jäsen

Rekisteröitynyt: 05-10-2002
Viestejä: 2025
Kunnon kisa ja sijoitus Tommilla on viimeksi ollut Ruotsin rallissa. Mahdollisuuksia samaan vauhdin puolesta olisi ollut myös Argentiinassa ja Kyproksella, mutta tekniikka ei autossa pelannut.
Alkuun
#65327 - 08-09-2003 09:08 Re: Australian MM-ralli
Jäsen

Toni Gardemaisterille on myönnetty Australian rallin "Star of The Rally"-palkinto!
Palkinto oli 5000 US dollaria. Toni sijoittui kilpailussa sijalle 11. Perusteena oli Tonin kilpailusuoritus ajaessaan kilpailun läpi...oikeastaan yhdella kädellä. Ja voitti vielä tallikaverinsa Auriolin kilpailussa. Skoda oli muutenkin tyytyväinen kisaan...saivat molemmat autot kilpailussa maaliin ja auton kehitys on suunnitellun mukaista.

Jäsen

Palkinto tuli lasta kädessä ajamisesta, mikä ei varmaan ollut kovin helppo nakki.
Alkuun
#65330 - 08-09-2003 10:12 Re: Australian MM-ralli
Jäsen

no, joka tapauksessa aikoi lahjoittaa voittonsa huumeitakäyttävien lasten nuhteluun