Radiossa nyt

YleX Aamussa Ile ja Matti

Manantai on täällä taas!

Mitä tapahtui Tampereella? Lisäksi puhtaan maailman mageimmasta duunista, ranskalainen pikaruokakapina puhututtaa myös.

Jos on turistavaa, niin kerro mietteesi shoutboxissa ->
Studion puhelinnumero: 09-148 28 22 
Twitter / Instagram: #ylex #ylexaamu 

Ryan Watt

30.10.2014 | Sofia Thurén | Kommentit (0)

Rene Haavisto aloitti vuonna 1995 Tenavatähdessä, esiintyi 1996 Karusellissä ja tuli tunnetuksi vuonna 2004 Popstars 2 -kauden IndX-yhtyeessä. Artisti on nyt muutaman vuoden tehnyt tanssimusiikkia niemllä Ryan Watt.

Kotipaikkakunta: 
Espoo
Musiikkityyli: Dance, Electro, House
Perustamisvuosi: 
2012
Kokoonpano: 

Rene Haavisto 

YleX kommentoi

Tykkäämme: 

Monessa sopassa keitetty artisti on lähtenyt uudelle suunnalle lauluttomalla EDM-musiikilla. Tyylivalinta on rohkea, koska Suomessa instrumentaalitanssimusiikille voi olla hankalaa saada näkyvyyttä.  

Vielä odotamme: 

Artistin on syytä miettiä, kannattaako uraa Tenavatähdessä ja IndX:ssä nostaa myyntipuheissa ensimmäisenä esille. Toisaalta, jos erikoinen tausta kumpuaa mielenkiintoisia tarinoita, sitä voi käyttää vahvuutena.  

Kristallipallo: 

Ryan Watt tekee Tenavatähdessä esittämästään Tuuliviiri-kappaleesta remixin, joka räjäyttää potin ja saa hetkeksi koko kansan joraamaan artistin biittien tahtiin. 

Kommentointi

Kommentit (0)

Viikon Tehot

Viikon albumi

  • Isac Elliot - Follow Me

    Musaviikko käynnistyy CHVRCHESilla, Becky G:lla ja Nicki Minajilla, jolla on mukana tällä kertaa kunnon köriläskööri: Drake, Lil Wayne ja Chris Brown. Uusi viikko tarkoittaa myös uutta Viikon albumia. Tällä viikolla kuunnellaan Isac Elliotin odotettua kakkosalbumia. Kohta soi lanteita ketkuttava Hush!

    Kuuntele Viikon albumia! 

Muualla Yle.fi:ssä