Nyt soi:

Biisilista netissä klo 11.

 

Viikon albumina soi Isac Elliotin Follow Me

Musaviikko käynnistyy CHVRCHESilla, Becky G:lla ja Nicki Minajilla, jolla on mukana tällä kertaa kunnon köriläskööri: Drake, Lil Wayne ja Chris Brown. Uusi viikko tarkoittaa myös uutta Viikon albumia. Tällä viikolla kuunnellaan Isac Elliotin odotettua kakkosalbumia. Kohta soi lanteita ketkuttava Hush!

Kuuntele Viikon albumia! 

Robinin neljäs levy toi laulajalle lisää vastuuta

22.9.2014 klo 07:30, päivitetty 23.9.2014 klo 16:29 | Pirita Pykäläinen | Lähde: YleX Viikon albumi -haastattelu | Kommentit (9)

YleX:n Viikon albumina soi Robinin 16. Kuuntele albumi täältä!

16-vuotias Robin ponkaisi julkisuuteen vasta kolmisen vuotta sitten, mutta nuoren artistin uralle on mahtunut jo Justin Bieberin lämmittelyä Oslossa, Olympiastadion-keikka Suomessa ja moninkertaisiin platinamyynteihin yltäneet kolme studioalbumia.

Robinin neljäs studioalbumi julkaistaan 26.9. Albumi nimeltään 16 ja se on nimetty artistille kertyneiden ikävuosien mukaan. Vuosien karttuessa teininä aloittanut poppari kypsyy pikkuhiljaa pelkästä laulajasta myös biisintekijäksi. Uuden albumin myötä Robin otti kontolleen myös enemmän vastuuta biisien suhteen:

-  Ensimmäisillä levyillä mun vastuu oli hyvin pieni, menin studioon ja vedin oman osani. Kolmannen ja neljännen levyn myötä mun osuus biisien teossa on lisääntynyt. Vaikka vastuu on tuonut lisää työtä, on samalla myös kiva pysyä paremmin kärryillä levyn valmistumisesta.

Suuri osa Robinin albumin kappaleista on tehty biisileireillä, joissa artisti itse osallistuu tuottajien ja biisinkirjoittajien kanssa demokappaleiden tekoon. Albumin tekijäkaartissa on ollut mukana mm. Kasmir, JS16Jonas Olsson ja Robinin luottomies Jimi Constantine. Robinilla on myös itsellään jo paljon sanoitusaihioita pöytälaatikossaan ja välillä noista aiheista lähdettiin ammentamaan ideoita levylle.

- Kotona ollessani mä treenaan tosi paljon. Vaikka harjoittelen vielä sanoittamista, niin pöytälaatikkoon on kertynyt paljon sanoituksia ja ideoita, jotka välillä sopivat täydellisesti vaiheessa olevaan biisiin. Iso haave on myös, että joskus voisin tehdä oman levyni biisit ja sanoitukset kokonaan itse, mutta koulun ollessa kesken se tuntuu vielä hieman kaukaiselta.

Kuuntele lisää Robinin ajatuksia 16 -albumista kuluvalla viikolla joka arkipäivä Uuden musiikin aamu- ja iltavuoroissa!

Henkilöt: Robin, Robin Packalen

Kommentointi

Kommentit (9)

Ihania biisejä ja upea albumi. Onnea Robin, You did it again!

>Ihastunut 26.09.2014, 07:31

Miten vitussa Robinin voi liittää matkijaksi? :DDD Cheek ei VARMASTI ole ainoa suomessa joka on Robinin lisäks vetäny stadionilla keikan. Vituttaa toi sun kommentti..

>Anonyymi 25.09.2014, 14:10

Hienostihan nuori 16v upea ääninen laulaja artistimme Robin lauleskeleepi! Upeaa on musiikki kerrassaan, kun ottaa huomioon jo mainitsemani nuoren iän! Eihän tätä voi, kuin vain ihailla. Toivottavasti Robinin ura jatkuu viälä piiiitkääään :))

>YleX f@n 23.09.2014, 23:44

Tosi hyvä levy! Uskomatonta, että tyyppi on vasta 16! Jes!

>Anonyymi 23.09.2014, 21:03

Epätasaisesta viisumateriaalista ja hienoisista uudistumisen tuulista jotka eivät ainakaan kyseisellä albumilla johda hedelmälliseen lopputulokseen. Vaisu poppi

>Mann Gegen Mann 23.09.2014, 17:00

haloo, eihän täs oo mitään pöllitty keltään. Popkulttuuriin ja varsinkin hiphoppiin kuuluu tehdä viittauksia toisiin artisteihin ja jopa biiseihin. Tutkikaa asiat jos ette ymmärrä niitä!!

Robin on ihan loistava ja hänen valonsa on jotain jollaista todella tarvitaan! Onnea ja menestystä, hieno albumi!

>kuuntelija X 23.09.2014, 13:54

Tämä artisti on selvästikkin uhka Suomen musiikilliselle tulevaisuudelle.

>Anonyymi 23.09.2014, 09:00

Venlena, tuli ihan sama mieleen, muutenkin toi robin tunnostaa joltain matkijalta. Se stadionkeikka matkittu cheekiltä, ja tämä adelen matkiminen :( Adele ja Cheek ovat loistavia artisteja mutta tästä en niin varma

>Anonyymi 22.09.2014, 20:29

Piti sitten pölliä nimi-idea albumiin Adelelta. En arvosta.

>Venlena 22.09.2014, 17:49

Soittolista

Viikon Tehot

Viikon albumi

  • Isac Elliot - Follow Me

    Musaviikko käynnistyy CHVRCHESilla, Becky G:lla ja Nicki Minajilla, jolla on mukana tällä kertaa kunnon köriläskööri: Drake, Lil Wayne ja Chris Brown. Uusi viikko tarkoittaa myös uutta Viikon albumia. Tällä viikolla kuunnellaan Isac Elliotin odotettua kakkosalbumia. Kohta soi lanteita ketkuttava Hush!

    Kuuntele Viikon albumia! 

Ensisoitto

Muualla Yle.fi:ssä