Peruspalvelut rapautuvat maaseudulla

Syrjäisten kuntien asukkaat ovat vaikeuksissa, kun esimerkiksi terveyspalvelut ja työvoimatoimistot pakenevat ulottumattomiin. Helsinki vaikuttaa Molokin kidalta, jonne kaikki uppoaa. Etusivu pohtii, miten maaseudun voisi pelastaa.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

Adelen manageri: Spotifyn ilmaistileihin pitäisi tehdä rajoituksia

7.11.2014 klo 19:30 | JP Panttila | Lähde: The Guardian | Kommentit (2)

Striimauksessa on musiikin tulevaisuus, manageri sanoo. Uudet levyt pitäisi olla kuitenkin rajoitetusti tarjolla.

Brittilaulaja Adelen manageri on ottanut kantaa striimauskysymyksiin, jotka ovat nousseet jälleen pinnalle Taylor Swiftin vedettyä tuotantonsa pois isoista palveluista. Manageri Jonathan Dickins sanoo The Guardianin mukaan, että striimaus on musiikin väistämätön tulevaisuus, mutta sen pelisääntöjä pitäisi muuttaa.

Dickins sanoo, että uusia levyjä pitäisi pystyä julkaisemaan Spotifyyn ja muihin ilmaisversioita tarjoaviin palveluihin porrastetusti siten, että uusi julkaisu on aluksi vain maksavien asiakkaiden saatavilla. Managerin mukaan esimerkiksi Adelen 21-levy tuli striimauspalveluihin paljon levyn julkaisun jälkeen sen takia, että Spotify ei suostunut tekemään tällaiseen järjestelyyn.

Adelen manageri ottaa myös esille YouTuben roolin isoimpana musiikin striimaajana. Dickins sanoo, että Spotifystä on tehty striimauksesta puhuttaessa roisto, vaikka YouTubesta löytyy yksityishenkilöiden lataamina uusimmat levyt.

Managerin mukaan syy on siinä, että levy-yhtiöt näkevät YouTuben markkinointityökaluna, jolla voi saada 10 miljoonaa katselua artistille, kun taas sama määrä Spotify-striimejä nähdään menetettyinä levymyyntituloina.

Kommentointi

Muistathan, että olet vastuussa siitä, mitä kirjoitat. IP-osoitteesi tallennetaan.

Kommentit (2)

http://www.download.fi/lataa.cfm/lataa-youtubesta

>Anonyymi 07.11.2014, 20:12

http://www.youtube-mp3.org/fi

>Anonyymi 07.11.2014, 20:10
Muualla Yle.fi:ssä