Peruspalvelut rapautuvat maaseudulla

Syrjäisten kuntien asukkaat ovat vaikeuksissa, kun esimerkiksi terveyspalvelut ja työvoimatoimistot pakenevat ulottumattomiin. Helsinki vaikuttaa Molokin kidalta, jonne kaikki uppoaa. Etusivu pohtii, miten maaseudun voisi pelastaa.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

Taylor Swiftin levyt poistettiin striimauspalveluista – myös Spotifystä

4.11.2014 klo 11:13, päivitetty klo 11:39 | JP Panttila | Lähde: Wall Street Journal, Spotify, New York Post | Kommentit (0)

Yksi tämän hetken suurimmista maailmantähdistä on tyytymätön suoratoistopalveluiden ilmaisversioihin. Hänen tuotantonsa on vedetty pois useimmista striimauspalveluista.

Taylor Swiftin levy-yhtiö Big Machine Label on poistanut yhdysvaltalaisartistin albumit lähes kaikista musiikin striimauspalveluista.

Spotify on vedonnut artistiin blogissaan, että tämä palauttaisi levynsä takaisin kuunneltaviksi. Yhtiö korostaa kirjoitukessaan, että se tilittää tuloistaan 70 prosenttia musiikin oikeuksien haltijoille. Lisäksi Spotify kirjoittaa, että Swiftin kappaleita on striimannut sen kautta 16 miljoonaa käyttäjää viimeksi kuluneen kuukauden aikana.

Taylor Swift on aiemmin kirjoittanut Wall Street Journalissa, että hänen mielestään kaikesta taiteesta, myös musiikista, pitäisi aina maksaa. Sen perusteella hän on ollut tyytymätön Spotifyn mainoksia sisältävään ilmaisversioon.

Swift on juuri julkaissut 1989-nimisen albuminsa, jota ei edeltäjänsä Redin tavoin, voi kuunnella esimerkiksi Spotifystä. New York Postin mukaan Swiftin aiemmat levyt ovat edelleen saatavilla Rhapsody ja Rdio -striimauspalveluista.

Henkilöt: Taylor Swift

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä