Peruspalvelut rapautuvat maaseudulla

Syrjäisten kuntien asukkaat ovat vaikeuksissa, kun esimerkiksi terveyspalvelut ja työvoimatoimistot pakenevat ulottumattomiin. Helsinki vaikuttaa Molokin kidalta, jonne kaikki uppoaa. Etusivu pohtii, miten maaseudun voisi pelastaa.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

Angelina Jolie lehdelle: Voisin olla mukana politiikassa

5.11.2014 klo 17:45 | JP Panttila | Lähde: Vanity Fair, Reuters | Kommentit (0)

Jolie on saanut kunniaritaruuden seksuaalisen väkivallan vastaisesta valistustyöstä Britannian kuningatar Elisabet II:lta.

Angelina Jolie kertoo Vanity Fairille, että politiikka on alkanut kiinnostaa häntä.

Tähtinäyttelijä ja ohjaaja Angelina Jolie kertoo Vanity Fair -lehden haastattelussa, että hän pitää politiikkaan siirtymistä mahdollisena. Myös työskentely diplomaattina tai julkisen palvelun kautta kiinnostaa Jolieta.

Viimeisimmän elokuvaohjauksensa, Unbrokenin, juuri valmiiksi saanut näyttelijä-ohjaaja sanoo Vanity Fairille myös, että YK:n hyvän tahdon lähettiläänä oleminen on saanut hänet ajattelemaan enemmän politiikkaan osallistumista.

Jolie sanoo, että jos tosissaan haluaa saada aikaan isoja muutoksia, on otettava vastuuta. Samalla hän sanoo, ettei tiedä, voiko hän vaikuttaa enemmän asioihin elokuvien kautta vai politiikkaan osallistumalla.

Asiasanat: Anglina Jolie

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä