Peruspalvelut rapautuvat maaseudulla

Syrjäisten kuntien asukkaat ovat vaikeuksissa, kun esimerkiksi terveyspalvelut ja työvoimatoimistot pakenevat ulottumattomiin. Helsinki vaikuttaa Molokin kidalta, jonne kaikki uppoaa. Etusivu pohtii, miten maaseudun voisi pelastaa.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

Applen huhutaan tarjoavan kilpailijoitansa halvempaa striimauspalvelua

27.10.2014 klo 19:01 | YleX | Lähde: TechRadar, The Wall Street Journal | Kommentit (0)

Apple

Apple saattaa julkaista musiikin suoratoistopalvelunsa jo ensi vuonna, jonka kilpailuvaltti saattaa olla kilpailijoita halvempi hinta.

Tietotekniikkajätti Apple saattaa julkaista musiikin suoratoistopalvelunsa jo ensi vuonna. Musiikin myynti Applen iTunes -palvelusta on laskenut jopa 14 prosenttia, jonka takia Applella on kiire päästä mukaan striimausbisnekseen.

Apple osti aiemmin tänä vuonna Beats -yhtiön, joka valmistaa Dr. Dren nimikkokuulokkeita ja tarjoaa myös musiikin suoratoistopalvelua. Huhujen mukaan Beats -palvelu sulautetaan iTunesiin, jolloin Applen oma palvelu tarjoaisi myös mahdollisuuden striimata musiikkia.

Apple arvelee, että musiikin digimyynnin suosion laskeminen on suoraa seurausta suoratoiston yleistymisestä. Suomessa suositut Spotify ja Deezer maksavat hieman alle 10 euroa kuukaudessa, mutta Techradar -verkkolehden mukaan Apple kaavailee omaan striimauspalveluunsa kilpailijoita edullisempaa kuukausimaksua.

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä