Nyt soi:

Biisilista netissä klo 11.

 

Viikon tehona soi Tigan Bugatti!

Tänään soi vielä FAUL, tyDi, Imagine Dragons, The Pierces, The Script, Atomirotta ja Kate Boy. Viikon teho saattaa hämmentää näin maanantaina, mutta voi pojat kun siitä oppii tykkäämään niin se on täyttä kultaa! Tehona soi siis tautisen tarttuva Tiga feat. Pusha T!

Kommentoi tehoa! 

Beyoncé vs. Brandon Beal – äänestä parempi biisi jatkoon!

31.7.2014 klo 11:01 | Sofia Thurén | Kommentit (2)

Kumpi on sinusta parempi: Beyoncén ja Jay Z:n Drunk in Love vai Brandon Bealin ja Christopherin Twerk it Like Miley?

Keikuta Himopuntaria eli äänestä sitä kappaletta, jonka haluat jatkavan YleX:n soittolistalla. Kommentoi myös alas, miksi juuri sinun valitsemasi kappaleen pitäisi soida vielä. Himopuntariäänestys alkaa aina torstaisin ja sulkeutuu YleX Himotuimmat -lähetyksessä lauantaisin kello 11–13 välillä.

Äänestä myös suosikkejasi YleX Himotuimmat -listalla!

Kumpi biisi jatkaa soitossa: Beyoncén Drunk in Love vai Brandon Bealin Twerk it Like Miley?
Beyoncé feat. Jay Z: Drunk in Love
50%
Brandon Beal feat. Christopher: Twerk it like Miley
50%
Asiasanat: Himopuntari

Kommentointi

Kommentit (2)

Beyoncé vs. Brandon Beal – äänestä parempi biisi jatkoon! Beyoncé vs. Brandon Beal – äänestä parempi biisi jatkoon! Beyoncé vs. Brandon Beal – äänestä parempi biisi jatkoon! Beyoncé vs. Brandon Beal – äänestä parempi biisi jatkoon! Beyoncé vs. Brandon Beal – äänestä parempi biisi jatkoon! Beyoncé vs. Brandon Beal – äänestä parempi biisi jatkoon! Beyoncé vs. Brandon Beal – äänestä parempi biisi jatkoon! Beyoncé vs. Brandon Beal – äänestä parempi biisi jatkoon!

>Anonyymi 01.08.2014, 12:40

Brandon Beal tähän mennessä sanonut 2096 kertaa "Twerk it like Miley", mutta jatkakoon se nyt sitten koska ei tuota humalaista kiekuja-Beyoncea kukaan voi kuunnella.

>Arttu 31.07.2014, 20:28
Muualla Yle.fi:ssä