Peruspalvelut rapautuvat maaseudulla

Syrjäisten kuntien asukkaat ovat vaikeuksissa, kun esimerkiksi terveyspalvelut ja työvoimatoimistot pakenevat ulottumattomiin. Helsinki vaikuttaa Molokin kidalta, jonne kaikki uppoaa. Etusivu pohtii, miten maaseudun voisi pelastaa.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

Brad Pitt: Panssarivaunusta tuli toinen kotini

27.10.2014 klo 15:01 | YleX | Lähde: Yle Uutiset | Kommentit (0)

Näyttelijä Brad Pitt kertoo Yle Uutisille, että hän tunsi olonsa erittäin kotoisaksi panssarivaunun sisällä uusimman leffansa kuvauksissa.

- "Menin tankkiin aamulla, enkä tullut ulos ennen kuvausten päättymistä. Hoidin siellä lounas- ja muutkin hommat."

Näin sanoo näyttelijä Brad Pitt Yle Uutisille. Tähtinäyttelijä on majaillut panssarivaunun sisuksissa, koska hän on filmannut Fury -nimistä elokuvaa. Leffa sijoittuu toisen maailmansodan loppukuukausiin Saksan maaperällä.

Yle Uutiset tapasi Pittin ja elokuvanohjaaja David Ayerin Lontoossa. Pitt näyttelee perjantaina ensi-iltansa saavassa leffassa Wardaddy -nimistä sotilasta. Ohjaaja Ayer halusi tuoda elokuvaan aitoutta hankkimalla kuvauksiin oikeita museotankkeja, joissa leffan päätähti viihtyi turhankin hyvin.

- Kysyin missä Brad on, ja he osoittivat kohti tankkia. Minun täyti kiivetä sinne, antaa hänelle ohjeita, laskeutua alas ja palata kameran taakse, Ohjaaja Ayer kertoo Yle Uutisille.

Katso Bradd Pittin ja David Ayerin haastattelu kokonaisuudessaan.

Henkilöt: Brad Pitt, david ayer

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä