Peruspalvelut rapautuvat maaseudulla

Syrjäisten kuntien asukkaat ovat vaikeuksissa, kun esimerkiksi terveyspalvelut ja työvoimatoimistot pakenevat ulottumattomiin. Helsinki vaikuttaa Molokin kidalta, jonne kaikki uppoaa. Etusivu pohtii, miten maaseudun voisi pelastaa.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

Cheek täytti stadikan – ei leffateatteria

7.11.2014 klo 14:24 | Ninni Suomalainen | Lähde: YleX | Kommentit (1)

Cheek-fanit käyttäytyivät elokuvateatterissa kuin olisivat olleet keikalla. Kädet heiluivat ja kännykät nousivat ilmaan, mutta toisin kuin stadikka, sali ei ollut loppuunmyyty.

Cheek teki pophistoriaa myymällä ensimmäisenä suomalaisartistina soolokeikat Helsingin Olympiastadionilla loppuun. Helsingin Tennispalatsin ykkössalia superkeikkojen taltiointi ei kuitenkaan täyttänyt, vaan saliin jäi myös tyhjiä penkkejä.

Cheek Olympiastadionilla 23.8.2014 - Kuva: Tomi MikolaCheek Olympiastadionilla 23.8.2014 - Kuva: Tomi Mikola

Cheek - Live @Olympiastadion -konserttielokuva oli toisinto Helsingin Olympiastadionilla lauantaina 23. heinäkuuta nähdystä spektaakkelista.

Toki show oli upea myös valkokankaalla, mutta juuri mitään uutta se ei tarjonnut. Mukana ei ollut Cheekin haastattelua tai sen tarkempia bäkkäritunnelmia. Elokuvassa nähtiin ainoastaan joitain välähdyksiä siitä, kun vierailijat valmistautuvat takatiloissa keikkaan.

Elokuvan herkullisin hetki oli säästetty viimeiseksi. Herkistynyt Cheek joi shampanjaa pullonsuusta katsellen omia ilotulituksiaan tippa linssissä.

Cheek Olympiastadionilla 23.8.2014 - Kuva: Tomi MikolaCheek Olympiastadionilla 23.8.2014 - Kuva: Tomi Mikola

Cheek - Live @Olympiastadion on selvästi tehty auttamaan fanien Cheek-ikävään ja tuomaan artistille tuohta tauon ajaksi, sillä mitään elokuvallista ansiota siinä ei ollut.

Fanit itkevät Cheek-ikäväänsä

Positiivista konserttielokuvassa oli, että Cheekin uskollisia faneja kuvattiin paljon. Heidän reaktionsa olivat leffan parasta antia. JHT-kasvomaalauksiin sonnustautuneet sateessa itkevät ja laulavat teinitytöt pitivät iltaa varmasti yhtenä elämänsä parhaista. Hurmos välittyi elokuvateatterin penkkiin asti.

Mielenkiintoista teatterikokemuksessa oli se, miten fanit reagoivat Cheekin spiikkeihin. Käytös oli tismalleen samanlaista kuin keikoilla. Kun Cheek pyysi ihailijoitaan nostamaan kädet ilmaan, he tekivät sen myös elokuvateatterissa.

Fanitytöt Melissa ja Jenni poistuivat elokuvateatterista itkuisina.

- Aivan mahtava, uskomaton, ei löydy sanoja, tytöt sanoivat ääni väristen Tennispalatsissa.

Jenni kyynelehti jo konserttielokuvan alussa.

- Flexaa-biisi oli henkilökohtaisesti mulle herkin kohta. Omasta idolista on tullut niin tärkeä, kun sen perässä on kiertänyt ja nyt se tunne purkautuu, kun tulee pitkä tauko. On ikävä, Jenni kommentoi.

Myös fanit ovat sitä mieltä, ettei Cheek - Live @Olympiastadion tuonut spektaakkelista mitään uutta esille.

- Joitakin kohtia muistui tästä mieleen, kun stadikalla ei aina pystynyt keskittymään. Silloin itketti niin paljon. Se oli niin uskomatonta. Nyt oli toinen kokemus kuitenkin, tytöt sanovat.

Katso Cheekin upean stadionkonsertin kuvat alta.

Lue myös:

Cheekin spektaakkelista ei puuttunut mitään: Suomalainen supertähti osoitti ironiantajunsa ja ampui rahaa yleisöön

Kuvagalleria

Kommentointi

Kommentit (1)

Suomen suosituimman artistin fanit, 10 vuotiaasta teinitytöstä vaariin itkevät kasvomaaleissa vesisateessa onnesta stadionin ulkopuolella päästäkseen näkemään, edes vilauksen idolinsa suuresta spektaakkelista. On se hienoa musiikkia ja kovasti on cheek saanut tehdä töitä.

>Lahjakkaampi kuin sibelius 10.11.2014, 09:53
Muualla Yle.fi:ssä